Nnywellness.com

Hvordan erstatte en iPhone 3G høyttaler


Hvordan erstatte en iPhone 3G høyttaler

IPhone 3G er en mobiltelefon som er utviklet av Apple for bruk med trådløse mobiltelefon nettverk. Mobiltelefonen har en rekke programmer som spiller musikk, bruke som en telefon, Internett-tilkobling og spill. Telefonen har også en innebygd høyttaler for å spille musikk og lydeffekter. Hvis høyttaleren på mobilen er ødelagt, kan det bli erstattet ved å kontakte Apple kundestøtte.

Instruksjoner

• Besøk Apple-webstedet (se ressurser).

• Klikk kategorien "Support". Du vil bli tatt til støtte produktsiden. Under "Få Support" velger Alternativer "iPhone".

• Velg "+ reparasjon" fra venstre menyen stang. På neste side angi håndsettets maskinvare serienummer. For å finne telefonens serienummer, trykk på "Innstillinger"-ikonet på iPhone Hjem skjermen. Trykk "Om"-alternativet. Bla ned og du vil se elementet "Serienummer".

Når du har angitt håndsettets serienummeret vil du bli presentert med produktets garantistatus. Hvis telefonen er fortsatt under garanti bør du ikke ha problemer får en reparasjon. Hvis du garantien er ugyldig, er det mulig at du må betale for tjenesten erstatning.

• Kontakte Apples tekniske brukerstøtte ved å ringe 800-649-7466. Har din løpenummer klar når du snakker med en tekniker. Forklar tekniske problemet en representant. Du vil bli sendt i posten returnerbare emballasjen slik at du kan sende telefonen til Apple for reparasjon. Skipet telefonen tilbake til Apple og din iPhone 3G høyttaler erstattes.

Tips og advarsler

  • Hvis du har ulåst telefon iPhone eller endret på noen måte for ikke-kosmetiske, kan garantien annulleres. Bakkens viktigste utstyr og holde dette i bakhodet før du sender telefonen tilbake til Apple for reparasjoner.