Nnywellness.com

Hvordan lage en brukt iPhone arbeid med en gammel SIM Card


Lage en brukt iPhone fungerer med en gammel SIM card å omkjøringsvei måtte sette opp en ny linje av tjenesten for enheten. Alle brukte SIM-bearing iPhone arbeider med AT & T SIM-kort, som AT & T er den eneste operatøren som bruker SIM-kort til å støtte iPhone. I noen tilfeller fungerer ikke-AT & T SIM-kort med brukte iPhones. Spesielt hvis personen som du kjøpte brukte iPhone sier enheten har vært "jailbroken", fungerer med SIM-kortet.

Instruksjoner

• Hold nede iPhone "Lås" og "Home"-knappene sammen for å slå av enheten. Rett ut en binders og skyv en ende inn i hullet ved iPhone SIM skuffen. SIM skuffen ligger på toppen av iPhone 3 G og 3GS, og på høyre kant av iPhone 4.

• Fjern eksisterende SIM-kortet fra iPhone hvis installert. Sett inn en AT & T SIM-kort, ansiktet ned i iPhone. Alternativt, hvis du vet at iPhone er jailbroken, sette inn SIM-kortet. Hvis du bruker en iPhone 4, oppmerksom på at enheten kan bare godta en liten microSIM kort.

• Lukk SIM skuffen og trykk på "Home"-knappen for å makt på iPhone. Vente på AT & T navn vises i øvre venstre hjørne av skjermen. Hvis du har installert en ikke-AT & T SIM-kortet i en jailbroken iPhone, vises navnet på mobiloperatøren som klargjort SIM-kortet i stedet.

• Ring din mobiloperatør hvis din gamle SIM kort sett inn ikke er koblet til en aktiv serviceplan. Selv om en SIM er nødvendig å bruke telefonen, sette inn et SIM-kort uten en aktiv tjenesteplan vil ikke ha innvirkning. Be om å legge en mobildata Internett pakke til planen hvis du planlegger å bruke iPhone til å koble til Internett.

Tips og advarsler

  • Hvis du har kjøpt en brukt iPhone, ikke forsøk å jailbreak enheten selv. Selv om prosedyren er enkel, kan det skade enheten ugjenkallelig.