Nnywellness.com

Hvordan du bruker en bærbar PC som høyttalerne for en Bluetooth-telefon


Hvordan du bruker en bærbar PC som høyttalerne for en Bluetooth-telefon

I stedet for å kaste bort dyrebar tid laste ned musikk fra din Bluetooth-telefon for å spille på den bærbare datamaskinen, bare bruke Bluetooth-tilkoblingen. Bluetooth bruker radio signaler til å koble elektroniske enheter opptil 33 fot unna. Derfor trenger du ikke rotete kabler for å koble enhetene. Selvfølgelig må enhetene Bluetooth-teknologi til å koble til hverandre. Koble bærbare høyttalerne til telefonen er bare noen klikk unna.

Instruksjoner

• Åpne "Bluetooth" programvaren på datamaskinen. Slå på eller aktivere Bluetooth-adapteren.

• Slå på eller aktivere Bluetooth-kortet på telefonen.

• Vent til telefonen å finne datamaskinen som en Bluetooth-enhet. Det vil være en liste over aktive enheter i ditt område. Husk å velge din datamaskin.

• Velg Bluetooth-ikonet på datamaskinen. Avhengig av telefonen og bærbare, kan passord genereres på telefonen. Hvis det er et passord, skriver du inn passordet generert fra telefonen til datamaskinen.

• Koble de to enhetene. Det finnes en rekke alternativer å velge mellom, for eksempel filoverføringer og overføre telefonlisten. Velg alternativet for å bruke bærbare høyttalere eller et alternativ å bruke datamaskinen som et hodesett. Begge alternativene spill musikken fra telefonen til din bærbare høyttalere.