Nnywellness.com

Hvordan å reparere en trådløs telefon basisenhet


Hvordan å reparere en trådløs telefon basisenhet

En trådløs telefon har en trådløs telefon som sender og mottar radiosignaler til og fra en base enhet som er kablet til en telefonlinje. Bortsett fra det trådløse håndsettet er trådløse telefoner det samme som alle andre fasttelefon telefon. Trådløse telefoner lar deg mobilitet og komfort, men kan noen ganger brytes ned og føre deg for mye bryderi. Lær hvordan du feilsøker eller reparere en trådløs telefon base unit og håndsett før du setter dem, og spare litt penger.

Instruksjoner

• Se etter nettverk interface device, eller NID, festet med telefonileverandøren på veggen nærmest telefon selskapet verktøyet stang. Skru skruen holder foran dekselet med en skrutrekker. Åpne dekslet og se etter en kort ledning modulære kontakter (lik ut støpselet på slutten av din faste telefon patch ledningen) og koble modulære pluggen fra sin jack.

• Få arbeider med ledning faste telefonen, og sett modulære pluggen på slutten av patch ledningen inn kontakten i NID. Løft dens hendene og Lytt etter summetonen. Fravær av summetone angir at problemet ligger innenfor eller utenfor NID, og ikke i din trådløs telefon. Ringe telefonselskapet og rapportere problemet siden NID og noe utover den faller under deres ansvar.

• Koble trådløse telefonen inkludert dens basis enhet og koble den til den ledige kontakten i NID. Koble strømledningen til basisenheten i en elektrisk stikkontakt eller forlengelsen ledning, slå på telefonen og lytte på summetone. Ringe å teste baseenheten og håndsettet. Hvis telefonen er arbeider fin på dette punktet, så ligger problemet i ledningene i huset og ikke i den trådløse telefonen.

• Koble fra alle andre elektroniske enheter koblet til telefonlinjen som faksmaskiner, nettverksrutere, modemer, utstyr og ringer ID sikkerhetsenheter og lytte på summetone hver gang du kobler fra en enhet for å finne ut om noen av enhetene som forårsaker problemet.

• Unntatt din trådløs telefon, koble hver faste telefonen koblet til telefonlinjen enkeltvis og Lytt etter summetonen hver gang du kobler fra en telefon å finne ut om noen av fast telefonene forårsaker problemet.

• Se etter kobber utstikkerne eller kontakt pins nederst på håndsettet holderen på grunnenheten. Liggende eller kontakt pinner på baseenheten engasjere kontakt kopperplatene nederst på håndsettet for å tillate håndsett batteriene til å lade ved fôring elektrisitet til håndsettet hver gang du sete håndsettet. Rengjør kontakten pinnene og platene ved scrubbing dem forsiktig ved hjelp av en blyantviskelær.

• Trykke ned kontakten pinner nederst på håndsettet holder flere ganger med pekefingeren og se hvis pinnene pop ut hver gang du løfter fingeren. Pinnene skal lett gli opp og ned og bør delta kontakt platene nederst på håndsettet når telefonen er plassert slik at elektrisitet gjennom. DAB utstikkerne veldig lett med en bomullspinne dyppet i rubbing alkohol for å løsne dem i tilfelle de har blitt prioritert.

• Koble hver modulær kontakten koblet enheter fra sin jack. Kikke inn hver kontakt og se etter bøyde eller feiljustert kontakt pinner inni. Rette ut og justere deformert, bøyde eller feiljustert pinner med nål nebbtangen. Ombytte hver kobling tilbake til sin jack og ringe å se hvis problemet er løst.

• Koble strømledningen og inspisere det for noen tegn til skade. Se etter punktering merker, kutt, deformasjon eller brent plast langs kabelen og på pluggen. Lukter strømadapteren eller liten plastboks knyttet et sted langs kabelen brent lukt som antyder brent elektriske ledninger inni den. Erstatte strømledningen og kortet hvis du finner noen skade.

• Se på antennen på baseenheten. Hver trådløs telefon har en grunnenhet antenne som fanger opp signalene fra håndsettet, og skade antennen kan alvorlig påvirke muligheten av å sende radiosignaler. Kontroller om det er mangler eller er skadet. I tilfelle det er skadet, kontakt produsenten for å finne ut om det finnes en erstatning og har antennen erstattet.

• Se etter batterirommet på håndsettet. Unsnap eller lysbildet åpne rommet og inspisere batteriet. Trykk kontakten eller plugg på slutten av to tynne ledninger mot batteriet å sørge for at det ikke har blitt løs- eller frakoblet. Sett på dekselet og sitte håndsettet på holderen, og bekrefte at ladingen blinker lyset kommer. La telefonen lade over natten og når strømindikatorlampen å se hvis håndsettet vil holde lading. Skifte batteri hvis det ikke har en kostnad eller hvis det blir utladet etter bare et par timer med bruk.

Tips og advarsler

  • Med mindre du er en kvalifisert elektronikk tekniker, aldri forsøke å reparere elektronikken inne en trådløs telefon basisenhet. Gjør så uten riktig erfaring og trening kan skade eller legge mer skade telefonen og kan sette deg i fare for å motta elektrisk støt.