Nnywellness.com

Slik sikkerhetskopierer en Semi lastebil


Hvis du bor eller omgå semi lastebiler, kan anledningen oppstå der en er i veien. Kjører en semi i revers er kort avstand ikke vanskelig å lære. Nesten alle kan sikkerhetskopiere en semi; men bruk fornuft forholdsregler for å beskytte mennesker og eiendom. Flytte en semi, kan et par føtter, forårsake massive skader hvis du ikke er forsiktig. Les videre for å lære hvordan du sikkerhetskopierer en semi lastebil.

Instruksjoner

Bobtail

• Gå hele veien rundt traktoren. Se etter farer i banen og rundt dekkene. Skanne området for barn og løs dyr som du ville skade hvis du sikkerhetskopierer lastebilen.

• Klatre i setet og satt på et sikkerhetsbelte. Engasjere luft brems og kontroll for å sikre at lastebilen ikke er i utstyr. Starte lastebilen og la den til luft opp.

• Sjekk din air trykkmåler. Kontroller at lastebilen har nådd 120 PSI, og så sjekk alle din speil å sikre området er fortsatt fjerne før du sikkerhetskopierer semi. Hold høyre fot på gasspedalen og frigjøre traktorens air bremser ved å trykke i knotten på dashbordet.

• Skyv clutch til gulvet med venstre fot og skifte bilen i revers. Hvis du er usikker på den skiftende mønsteret, se etter en skjematisk på den nedre delen av dashbordet. Hvis skiftende er vanskelig, kan du prøve flere ganger, hvis nødvendig, før shifter faller på plass. Ikke press lastebilen inn utstyr.

• Ser sidespeil, tar høyre foten av bremsen. Lette venstre foten på clutchen. Hvis lastebilen lurches frem, er det i feil utstyret. Engasjere clutch og brems, og prøv på nytt. Hvis det begynner å rulle bakover som planlagt, akselerere om nødvendig eller bare tillate lastebilen å rulle langsomt. Ikke "ri" clutch.

• Sakte til en stopp ved fullt engasjere clutch med venstre fot, og deretter skli lastebilen ut av utstyr. Bruke foten bremsen med høyre foten og fjerne venstre fra clutch. Når lastebilen kommer til en fullstendig stopp, engasjere traktor air bremser ved å trekke ut knotten på dashbordet.

Koblet til en Trailer

• Gjøre en komplett walk-rundt lastebil og trailer. Være at tilhengeren dører er lukket og sikker. Hekte glad hendene og låse glidebryteren pinnene på plass.

• Følg trinn 2 til 6 ovenfor, frigjøre både traktor og trailer air bremser.

• Husk at din tilhenger påloggingsskript. Den har et ekstremt bredt svingradius og halen beveger seg i motsatt retning av din styring. Mens du kjører semi i revers, pass på over styring og se din speil nøye.

Tips og advarsler

  • Sikkerhetskopiere en semi hvis du holder en CDL lisensen, eller hvis du delta på en tilstand-sertifisert lastebil kjører kurs.