Nnywellness.com

Hvor å feilfri EGR ventil på en 6.0-liters


Hvor å feilfri EGR ventil på en 6.0-liters

Kombinasjonen av varme eksos gasser og kjøligere luften temperaturer strømmer inn en 6.0-liters motor kan produsere en betydelig mengde carbon buildup på ventilen åpningene eksos gass recirculation ventil eller EGR ventil. EGR ventil recirculates eksos gasser tilbake i forbrenningskammeret å lavere motoren fungerer temperatur og å tillate eksos brennes nøyere å redusere utslipp av NOx (NOX). Når 6.0-liters motorens EGR ventil begynner å stikke, må du fjerne og inspisere den. Hvis du finner at ventilen åpning er tett med karbon, vil du kunne rense det og har det fungere akkurat som nye igjen.

Instruksjoner

• Finn ventilen åpner på din EGR ventil. Ventilen åpner blir på undersiden av EGR ventil. Toppen av ventilen har en elektrisk kontakt eller en slange montering, avhengig av hva merke og modell bilen din 6.0-liters motor kommer fra. Uansett, vil ventil åpningen være rundt.

• Spray ventilen åpner med forgasser renere og plukke av de bygget opp karbonavleiringer med plukke verktøyet. Hvis ventil åpningen er helt tett, må du bruke verktøyet plukke uten forgasseren renere for nå.

• Spray ventilen åpnes med forgasser renere igjen og bruk en pipe renere børste til å skrubbe ventil åpningen og innsiden av ventilen for å fjerne så mye karbon oppbygging som mulig.

• Rødme ventilen igjen med forgasser renere og tørke ventilen ned med en klut.

Tips og advarsler

  • Ikke la carb renere å komme i kontakt med den elektriske kontakten på ventilen hvis 6.0-liters motoren bruker en elektronisk operert EGR ventil.