Nnywellness.com

Feilsøke en HTC berøringsskjerm


Feilsøke en HTC berøringsskjerm

HTC er en Taiwansk mobiltelefon produsent ansvarlig for hundrevis av telefonmodeller, nesten alle av dem berøringsaktivert smartphones. Disse telefonene er kraftige, komplekse og mangefasetterte en variabel touchscreen-grensesnitt er ganske mye den eneste måten å kunne kontrollere slike avanserte maskinvare i en liten pakke. Det er ikke uvanlig for en smarttelefon miste følsomhet eller nøyaktighet i dens touchscreen. HTCS produktet besetningen fokuserer på telefoner som kjører Windows Mobile og Android operativsystem, og vite hvordan du justerer berøringsskjermen er avgjørende for vellykket drift av begge.

Instruksjoner

Windows Mobile

• Trykk på "Home"-tasten og trykk "Start". Bruke navigasjonsknappen Merk "Innfatningene", så trykk sentrum eller "Inn" knappen.

• Bruk navigasjonsknappen til å velge kategorien System velger "skjerm" og trykker på Senteret eller Enter-knappen. Velg "Justere skjermen."

• Bruke smarttelefonen pekepennen, Tapp trådkorset slik de vises på skjermen. Gjør dette for så mange som vises, til kalibreringsverktøy er ferdig. Skjermen er nå riktig kalibrert.

Android

• Trykk på "Home"-knappen eller kapasitiv området, og trykk "Meny." Trykk "innstillinger."

• Trykk "Språk og tastatur" Trykk "Tastaturet innstillingene." Trykk "Tutorial" og går gjennom trinnene som vises på skjermen.

• Når dette er fullført, slå telefonen av og på igjen. Tastaturet er justert, som aktiverer en ny kalibrering av kapasitive berøringsskjerm. (Kapasitiv skjermene er teknisk langt mer nøyaktig som resistiv, og så en full kalibreringsverktøy ikke er inkludert i Android telefoner.)

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsatt har problemer med HTC smarttelefonen touchscreen, kan det være en feil med digitaliseringsenhet eller selve skjermen. Hvis dette er tilfelle, HTC kundetjenesten på 866-449-8358 eller sjekk webside for kundestøtte for din bestemt modell (se ressurs).