Nnywellness.com

Auto elektriker verktøy


Auto elektriker verktøy

Auto elektrikere bruker flere spesifikke verktøy når de diagnostiserer problemer med en bil elektriske systemet. Disse verktøyene Spar tid og forbedre effektiviteten som reparasjoner kan gjøres ved å identifisere problemer som ellers ville være vanskelig og tidkrevende å diagnostisere. Siden bil elektriske systemer blir stadig mer komplekse som teknologiutviklingen, blir disse verktøyene stadig nødvendig for å utføre reparasjoner riktig.

Skanner

Skannere er også koden lesere, og brukes til å vise feilkodene lagret i bilens Kjørecomputer. Kobler skanneren til bilens datamaskin port, kan en auto-tekniker laste ned og vise kodene som representerer problemer som datamaskinen har registrert som har skjedd med kjøretøyets elektriske system og motor. Skanneren kan også teknikere slette og tilbakestille kodene i datamaskinen etter at reparasjoner er utført.

Genser ledninger

Genser ledningene er lengder av wire som har metall klemmer eller sonder på hver ende. Disse trådene brukes til å omgå mistenkt feil kretser å avgjøre hvis de er kilden til et problem eller isolere pauser i en krets. Genser ledninger kan brukes til å koble komponenter direkte til en strømkilde å avgjøre om de er operativ og backtrack langs en krets å avgjøre hvor pause eller feil er i denne kretsen.

Flere Meter

Flere meter brukes av automotive elektrikere kontrollere spenning, motstand og amperages kretser og elektriske komponenter. Kobler apparatet til kretser skal testes, kan teknikeren bestemmer hvis kretsen bærer de riktige driftsspenning og har riktig motstanden mot elektrisk strøm og strømstyrken i en krets er innenfor grensene. Flere meter kan også brukes til å teste elektriske komponenter til å bestemme om de er feil eller sviktende hvis de opererer innenfor riktig spesifisert av produsenten.

Teste lys

Auto elektrikere bruk test lys for å kontrollere kontinuiteten i kretser å avgjøre om en krets er åpen eller lukket. Tester lys består av en spiss metall sonde montert et håndtak som inneholder en lyspære og en ledning i en klemme til slutt. For å bruk test lyset, klemmen er knyttet til en kjent god jord og metall sonde er så rørt til deler av kretser skal testes. Hvis lyset slås på, lukket krets. Hvis lyset ikke kommer på, krets åpen og får ikke strøm.