Nnywellness.com

Slik blokkerer varmen fra et termisk kamera


Termiske kameraer er en utmerket metode for å oppdage skjulte objekter. Politiet, for eksempel, kan bruke dem til å oppdage hemmelige rom i biler fordi skjulte objektet avgir en sterk varme signatur. Snikskyttere i kamuflert Ghillie drakter kan helt lure det blotte øye, men deres varme signatur er umiddelbart plukket opp på et termisk kamera. Blokkerer varme signatur er mulig, men bare for begrensede mengder av tid. Problemet er at helt maskerer den varme signaturen like gjør du skiller seg ut på termisk kamera. Det finnes alternative metoder som blokkerer ikke varme, men kan forvirre et termisk kamera.

Instruksjoner

• Ha en neopren våtdrakt å maske din varme signatur. Denne metoden ble vist på Discovery Channel programmet "Mythbusters", men deres eksperiment viste også at effekten var kortvarig. Drakten varmes raskt opp jo lenger det var slitt og mistet sin concealing effekter.

• Knytte en mellomstore rute i glass til en lang metallisk arm og hold den foran deg som et skjold. Når glasset er rettet mot kameraet, infrarøde lyset filtreres og finner den menneskelige varme signaturen. Denne metoden ble også vist på "Mythbusters."

• Flytte i områder med opptatt termisk aktivitet, spesielt rundt industriområder. Varmen avgis av bygninger og biler gir deg noen ekstra trekk fra termiske kameraer. Skjule nær steinene, som absorberer varme i løpet av dagen, hvis du er ute i naturen. Alternativet ekstreme for dette trinnet er å starte en brann, slik at varmen signaturen er ikke forskjellig fra brennende objektene rundt deg.

• Bruke et termisk teppe for å dekke din varme signatur. Disse er ganske dyrt og det er viktig å nøye skjule deg slik at du ikke opprette et tydelig kaldt sted på termisk kameraet.

• Bryte opp din silhuett med stokker og andre objekter. Dette er en grunnleggende taktikk kamuflasje, og det fungerer godt med termisk imaging for. Forskjellige menneskelige skjemaet er delt opp i odde hjørnene, mens gir nok varme signatur for å unngå en åpenbar menneske-formet tomt.