Nnywellness.com

Hvordan bruke Kelley Blue Book å vurdere bilens verdi


Kelley blå boken har blitt en industri målestokk for av biler i Amerika. Enten nye eller gamle, biler fra alle produsenten er representert i Kelley blå boken, og boken nettstedet har en stor database som er lett tilgjengelig når du skal vurdere bilens verdi. Det er også gratis å bruke, gjør det en utrolig verdifull ressurs for dagligdagse forbrukere.

Instruksjoner

• Tilgang til Kelley Blue Book nettstedet (se ressursene nedenfor). Kelley Blue Book nettsiden tilbyr et stort utvalg av alternativer, inkludert informasjon om nye og brukte biler, samt forsikring priser og vurderinger.

• Klikk på alternativet "Nye biler" til prisinformasjon for nye biler du er interessert i å kjøpe. Klikk på den aktuelle og modell og en liste over alternativer vises. Velg modellen du vil og bilens MSRP og fakturaverdi vises.

• Klikk alternativet "Brukt biler" å vurdere verdien av en brukt bil. Velg riktig gjøre, modell og år og klikk "OK" i Alternativer-boksen.

• Velg passende tilstanden på bilen. For eksempel hvis bilen har lite til ingen utvendig skade (bare mindre riper og dings) og har noen historie med store skader eller reparasjon kan da det anses i "Gode" tilstand. For mer tydelig kosmetikk eller andre skader, kan du vise bilen som "Fair" tilstand.

• Velg hvilken type bil verdien du ønsker for å etablere. Dette er viktig: handelen i verdien på en bil er forskjellig fra sin private part verdien, gjør det viktig å skille. Bare klikk på linken som fører til verdien du vil opprette og klikk "OK".

Tips og advarsler

  • Se Kelley Blue Book video vurderinger. Videoen av dekker et stort utvalg av biler, slik at du kan se og høre mer om en bil du er interessert i å kjøpe.
  • Merk at det er andre guider tilgjengelig som du kan bruke til å vurdere bilens verdi. For eksempel tilbyr NADA (National bil dealerens Association) en guide som inkluderer bilen verdier, som gjør Edmunds.
  • Vær oppmerksom på at selv om Kelley Blue book er et fantastisk verktøy for å vurdere bilens markedsverdi, som ikke betyr nødvendigvis noen skal kjøpe det for den prisen. Hvis en bil er oppført på $1500, for eksempel er det ikke uvanlig å finne tilbud starter på $1100. Bruke god dømmekraft når du lister opp bilen for salg.