Nnywellness.com

Hvordan dekode en 1961 Chevy Impala cowlen kode


Den Chevrolet Impala ble først innført som 1958 modell i to-dørs coupé eller konvertible skjemaer og solgt i begrenset antall. Impala produksjonen tallene forbedret hvert år, og i 1961 var det tilgjengelig i firedørs kroppen stiler også. Impala kom standard med en seks-sylindret motor. Stor V8-motorer ble tilgjengelig på ekstra kostnad. Den cowlen tag- eller body-koden – på 1961 Impala gir informasjon om bilens maling farge, trim farge og annen informasjon som kan være av interesse for samlere som vil gjenopprette bilene sine opprinnelige fabrikken spesifikasjoner.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Finn cowlen koden naglet til hetten rett over brannmuren på førersiden av bilen.

• Finn ordet "Stil" i øvre venstre side av cowlen koden. Observere tegn til høyre, som skal ha to, en dash og ytterligere fire tegn. De to første sifrene bør lese "61," som er modellåret. Det første tegnet til høyre for dashbordet bør være "1", som angir den Chevrolet divisjonen, etterfulgt av en tresifret kroppen kode.

• Legg merke til ordet "BODY" på høyre side av koden. Til høyre er en bokstavkode som angir anlegget samlingsplassering. Den etterfølges av det sekvensielle serienummeret, som er forskjellige på hver bil og ikke skal repliseres på noen andre 1961 Impala. "BA" angir bilen var montert på Baltimore fabrikken. Andre forkortelser er "EP" eller "EUC" for Cleveland; "FB" for Flint; "FA" for Framingham; "JA" for Janesville; "VN" for Los Angeles; og "L" for St. Louis.

• Finne ordet "TRIM" på venstre side av koden. Merk at dette tresifrede tallet angir stil, farge og materiale av interiør trim. Kodene 800 gjennom 807 angir en grå trim, 809 gjennom 811 angir svart-hvitt trim, 817 innbyggere gjennom 827 angir grønn trim, tallene 833 gjennom 843 blå trim, 843 gjennom 854 angir turkis, tallene 865 gjennom 867 kobber og koder 873 gjennom 875 angir en røde og hvite trim.

• Finne ordet "Male" på høyre side av koden. Denne koden angir maling farge din bestemt 1961 Impala forlot fabrikken med. En tofarget maling jobb er angitt med en to-sifret kode, med det første sifferet hoveddelen fargen og det andre sifferet taket fargen.

• Merk bokstavene "ACC" på nedre venstre side av koden, som står for "tilbehør". Hvis det er noen tegn til høyre, kan de angir at spesielle ekstrautstyr ble installert på fabrikken. Ikke alle kjøretøy vil ha tegn i dette feltet.