Nnywellness.com

Hvordan sette en 1986 Cressida tenningstiming


Hvordan sette en 1986 Cressida tenningstiming

1986 Toyota Cressida er utstyrt med en 2,8 liter, sekssylindret motor. Tenning timing kontrollene når gnisten i motoren skjer. Du kan endre tenningstiming av motoren med en enkel prosedyre og noen verktøy. Du bør regelmessig sjekke tenningstiming av bilens motor som en del av din rutinemessig vedlikehold. 1986 Toyota Cressida har en tenningstiming 10 grader før toppen dead center (BTDC). Vær forsiktig når du justerer tenningstiming og være forsiktig med å skade eller forstyrrelser med bevegelige deler på maskinen.

Instruksjoner

Hvordan sette tenningstiming på en 1986 Toyota Cressida

• Aktivere din 1986 Toyota Cressida setter nøkkelen i tenningen. Slå av alle elektroniske tilbehør som varmer og av radio.

• Plasser overføring i nøytral og engasjere nødbremsen. Slå hjulene til venstre eller høyre som en ekstra sikkerhet forholdsregel og bringe bilen motoren til en inaktiv hastighet på 650 rpm.

• Åpne panseret på bilen og koble til timing lys og/eller turteller til batteriet ved å plassere røde klippet på positive terminalen og svart klippet den negative terminalen. Deretter koble timing lyset tennpluggen nr. 1 og viktigste kranken skivene.

• Sjekk og se hvor timing preg på skivene faller i forhold til standard 10 grader, som er den riktige innstillingen. Ikke endre tidspunktet hvis det står 10 grader fordi det er den riktige tenning timingen på Cressida.

• Bruk en fastnøkkel til å løsne Distributør lockdown bolt ligger ved foten av Distributør bolig.

• Koble Distributør vakuum slangen fra Distributør bolig. Dette vil tillate deg å justere tenningen timing riktig. Pass på at du ikke kobler noen andre vakuum slanger koblet til andre deler av motoren.

• Rotere distributør med hånden til tenningstiming på din Cressida justert til 10 grader BTDC.

• Bruk din fastnøkkel til å stramme Distributør lockdown bolten når du har angitt tidspunktet til 10 grader BTDC. Koble Distributør sugeslange tilbake til Distributør bolig. Fjern tidsberegning lys og/eller turteller fra batteriet, tennpluggen og viktigste kranken skivene.