Nnywellness.com

Hva Driver til bruk for en Canon IS PowerShot S5


Canon tilbyr tre typer drivere for eiere av Powershot S5 digitalkameraet. Driverne er utformet for å forbedre Photostitch, bilde nettleser og Zoom nettleser.

Photostitch sjåfør

Canon gir en driver for Photostitch-programmet på Windows- og Macintosh-plattformer. Driveren kan Photostitch å lese Canon S5 bildefiler som er konvertert til LZW-komprimerte TIFF-filer. LZW-komprimering er en komprimering, betyr bildefiler miste noen kvaliteten ved konvertering til TIFF.

Zoom nettleser

En oppdatering til Zoom webleserprogrammet er tilgjengelig for Windows-baserte datamaskiner. Canons Zoom nettleser tillater brukere å redigere, sende og skrive ut digitale bilder. Driveren løser tidsforsinkelse for å vise RAW-bilder tatt med S5. Driveren løser også en feil som holder MovieEdit funksjonen starter arbeidet i ZoomBrowser EX.

Bildeleser

Det finnes en bildeleser driver for Macintosh-systemer. Driveren løser en feil som tvang avslutter programmet etter sortering mapper med RAW-bilder av skyting datoer. Driveren også forbedrer hastigheten av programvaren etter fjerner bildefiler fra nettleservinduet.