Nnywellness.com

Ingen lyd fra den eksterne høyttaler på en iPod Touch


Ingen lyd fra den eksterne høyttaler på en iPod Touch

IPod touch inneholder en innebygd høyttaler som lar deg nyte lyd på enheten uten å bruke hodetelefoner. Denne funksjonen er ideell hvis du er på et sted der du ikke vil bry andre eller hvis du vil dele lyd du lytter til med en liten gruppe. Det finnes flere feilsøking teknikker du kan bruke til å løse problemet selv hvis den innebygde høyttaleren ikke fungerer.

Filen spille

Kontroller filen lyd eller video spilles og ikke er midlertidig stanset. Hvis filen spilles av, vises filen Tidsangiveren flytte i programmet som spiller av lyd. På lyd og video filer både, spille indikatoren vises som en pil og pauseindikator er to loddrette linjer. Hvis spiller filen, de to vertikale linjene vises nederst på skjermen og en tid bar med merketråd bevegelse vil vises øverst på skjermen.

Volum

Hvis du har bekreftet at filen på iPod touch spiller og du fremdeles ikke får volum fra enhetens høyttaler, sjekk iPod voluminnstilling. Trykk på "Up"-knappen på venstre side av enheten til å skru opp volumet. Enhetens volumnivået indikeres av antall stolper som vises midt på skjermen når du trykker på volumknappen.

Hodetelefoner

For å høre en lyd- eller fil gjennom iPod touch høyttaler, kan ingen hodetelefoner være koblet til enheten. Kontroller at du ikke har hodetelefoner koblet til hodetelefonutgangen på nederst til høyre på enheten. Likeledes, hvis du bruker trådløse Bluetooth-hodetelefoner, deaktivere dem i programmet innstillingene ved å trykke på "Settings", "General," "Bluetooth" og deretter trykke "Av".

Andre

Starte iPod touch hvis du fremdeles ikke høre lyd gjennom enhetens innebygd høyttaler for å løse eventuelle problemer med enheten programvare. Spille en annen lydfil for å bekrefte at problemet er med enheten og ikke med den bestemte filen. Hvis problemet er med enheten, og ingen andre feilsøkingsteknikkene har jobbet, ta iPod touch til en lisensiert Apple produkter forhandler så en tekniker kan undersøke problemet, som å ta apparatet fra hverandre din egen tomrom garantier med Apple. Hvis du kjøpte en utvidet garanti plan med iPod, bør butikken fastsette høyttaler eller erstatte enheten gratis.