Nnywellness.com

1991 Nissan Sentra spesifikasjoner


1991 Nissan Sentra spesifikasjoner

I 1991 Nissan Sentra ble redesignet med avrundede hjørner. SE-R trim ble lagt til tidligere Sentra trim pakkene. Den opprinnelige prisen på 1991 Nissan Sentra var $10,110. 1991-Sentra har syv trim pakker: E, XE og GXE sedan; E, SE og XE coupe; og SE-R.

Motor og ytelse

SE-R trim har en 2.0-liters motor, de gjenværende interiør har en 1,6-liters motor. Alle 1991 Sentras kommer med en manuell femtrinns girkasse. Avhengig av trim finnes det et alternativ for en tre-trinns eller firetrinns automatgir. Sentra blir 21 til 29 mpg i byen og 32 til 39 mpg på motorveien.

E, SE og XE interiør og eksteriør spesifikasjoner

E, SE og XE trims kommer med bøtteseter, bremser og vippe styring. Servostyring er valgfritt på E trim pakken. SE og XE trims har servostyring, makt speil og en hekkspoiler. Aircondition og radio med kassettspiller er valgfrie oppgraderinger på SE, E og XE.

GXE og SE-R interiør og eksteriør Sepecifications

Den GXE og SE-R har bremser, vippe styring og bøtteseter. GXE kommer med air condition, elektriske Vinduer og dørlåser og radio med kassettspiller. En takluke er valgfritt på GXE pakken. SE-R funksjonene tåke lys, sport suspensjon, lettmetallfelger og hekkspoiler. Klimaanlegg, radio med kassettspiller og en takluke er valgfrie på SE-R.