Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis du har dårlig bak skivebremser


Hvordan å fortelle hvis du har dårlig bak skivebremser

De bak skivebremser på mange biler bare fullføre 20 prosent av bilens bremser. Skivebremser foran gjør mesteparten av bremsing. Dette betyr at din bak skivebremser vil vare opptil 70 000 miles avhengig av kjøreforholdene. Siden bak bremser sist så lenge, er de ofte oversett helt til du innser at din bil ikke lenger bremser like den pleide. Du kan fullføre flere rask feilsøkingstrinn for å finne ut hvis din bak skivebremser brukes.

Instruksjoner

• Kjøre bil med vinduet ned på ca 35 mph og lytte etter en piping lyd eller konstant squealing lyd. De fleste skivebrems pads har en "slitasje strip" på baksiden som gjør en av disse lydene når bremseklossene slites ned for langt.

• Sett bilen i revers, akselerere til ca 20 mph og trykk på bremsene. Kjøring i revers gjør bak skivebremser primært bremsesystemet. Hvis du føler gasspedalen pulsere under foten, er brems rotorer skjev og defekt.

• Støtte på baksiden av bilen på en jack står og fjerne dekk fra en av hjulene. For å fullføre dette, trenger du en dekk jern, jack og jack stand. Inspisere rotoren for overdreven not på forsiden og baksiden ansiktet. Overdreven not angir en slitt ut rotoren.

• Inspisere bremsekloss tykkelsen med en linjal. Hvis forsiden eller bremsekloss er mindre enn 1/8-tomme tykk, er putene defekt.