Nnywellness.com

Hva er fordelene med å erstatte topplokk?


Erstatte motorens topplokk er en av de mest effektive måtene å bygge makt, og er en fin måte å bygge et sterkt fundament for fremtidige makt. Som viktigste knutepunkt for tilsig og utløp av motorens vitale kan topplokk enten være din hemmelige våpen eller hestekrefter cork, avhengig av valg av type og stil.

Funksjonen

Topplokk serverer tre viktigste formål. Først er at det fungerer som en landskamp for sylindere, og gjenspeiler energien i forbrenning tilbake på stempelet slik at det kan overføres i bevegelse. Andre er å huse delen av valvetrain som direkte samhandler med luften, dermed dikterer når og hvor mye går ut. Tredje er at den inneholder passasjer for frisk luft inn og eksos for å forlate. Størrelsen og formen på disse passasjene generelt dikterer hvor mye luft og drivstoff motoren kan brenne, og dermed sin samlede makt potensielle

Typer topplokk

Topplokk faller under en av to store grupperinger: jern eller aluminium. De fleste lager motorene er utstyrt med jern hoder, som de er billigere å produsere og litt sterkere.

Fordelene med aluminium hoder

Aluminium hoder gjennomsnittlig noen 40 prosent mindre vekt og vanligvis strømning bedre, siden de er laget fra begynnelsen for ytelse behandling, men har noen ulemper.

Ulemper av aluminium hoder

Siden jern og aluminium utvide ved ulike priser, kan en motor utnytte en jern blokk og aluminium hoder være utsatt for hodet pakning svikt. Aluminium hoder er ikke ganske så sterk som jern, så ekstra forsiktighet må utvises ikke å maskin hodet dekket høyde siste akseptable toleranser, som sprengning kan oppstå.

Bygge for potensielle

For å nå toppen søkemotor potensial, er lager hodene en nødvendighet. Selv om makt gevinster observert av installere høyere ytelse hoder på en lager motor kan være minimal, må en Hold øye på fremtiden for å unngå ekstra bekostning eventuelt høyere strømnivå.