Nnywellness.com

Hvordan bruke en G1 som WiFi Gateway for en Laptop


Hvordan bruke en G1 som WiFi Gateway for en Laptop

T-Mobile G1 smarttelefonen bruker Android operativsystem og har mange muligheter som tidligere smarttelefoner ikke. Du kan bruke G1 som et trådløst hotspot eller inngangsporten til 3G-nettverk med en laptop. Dette gjør tilgang til Internett på veien mye enklere og mer praktisk. Bruker G1 som en WiFi kan gateway du tether til Internett uansett hvilket operativsystem på datamaskinen.

Instruksjoner

• Tjore den bærbare PCen til Internett via trådløs tjore for Root brukere program. Dette programmet er tilgjengelig gratis i Android Market. Installere det på G1, starte, og trykk det trådløse nettverksikonet i midten av skjermen for å starte tjore. Finn G1 på datamaskinen i nettverksadministratoren.

• Bruk Moussas tjore WiFi program for å koble datamaskinen til Internett. Dette programmet er tilgjengelig i Android Market for et gebyr. Det krever root-tilgang. Installere og starte programmet, trykk på "start tethering" å få G1 å starte sendinger et trådløst signal. Koble til signalet ved hjelp av datamaskinens nettverk manager.

• Koble til Internett ved hjelp av Barnacle Wifi tjore programmet. Det er også tilgjengelig i markedet. Det er en helt gratis eller en versjon du kan laste ned hvis du vil gjøre en donasjon. Dataoverføre og installere den. Starte den og koble til det med network manager på datamaskinen.

• Oppgradere til en Froyo 2.2 versjon av Android-operativsystemet. G1 får ikke en funksjonær oppdatere til Froyo 2.2, men det er flere Froyo ROMer som er opprettet av medlemmer av Android samfunnet settes på G1. Hvis du flash en av disse ROMs på G1, må USB og WiFi tethering innebygd. Initialisere den trådløse delen og koble til det med network manager på datamaskinen. UnLockr har en guide for blinkende nye ROMs på din G1, samt tilgang til en rekke Froyo 2.2 ROMs.

Tips og advarsler

  • For å bruke noen av de tilgjengelige WiFi tethering programmene, må du ha root-tilgang på G1. Hvis ikke, er det en guide for å få root-tilgang på The UnLockr.
  • Bruker G1 som en tether til Internett kan bryter vilkårene for bruk for noen operatører.