Nnywellness.com

Hvordan du Wire en diskanthøyttaler en høyttaler


Mange tror du kan koble en diskanthøyttaler direkte til en høyttaler og at forutsetningen er delvis riktig. Du trenger også en frekvens crossover å fullføre installasjonen og unngå skade diskant fordi det ikke er ment å få samme mengde strøm som høyttaler eller woofer. En crossover justerer frekvensen og makt overføres for å hindre høyttaler skade. Diskant tar den høye frekvensen lyden mens wooferen tar den lave frekvensen.

Instruksjoner

Hvordan du wire en diskanthøyttaler en høyttaler med en krysset nettverkskabel

• Koble den negative terminalen fra bilbatteriet å unngå kortslutning elektrisk utstyr.

• Fjerne talerens grill. Det kan også være nødvendig å fjerne panel for å fjerne høyttaler, avhengig av merke på kjøretøyet. Skru høyttaler fra sin fjellet med en skrutrekker og koble fra sin ledningsnett.

• Lodding crossover's kabel inngangen fører til din forsterker høyttalerkablene utgang. Dette blir høyttalerkablene ble opprinnelig koblet til bilens lager høyttalere. Husk å koble negative fører sammen og positive fører sammen.

• Koble crossover's høyfrekvent fører til diskants høyttaler ledningen terminalene på baksiden av diskant. Være å koble positiv fører til positive og negative til negative som med crossover.

• Koble crossover's lavfrekvente fører til talerens terminaler plassert på baksiden av høyttaleren. Pass igjen, crossover fører kobles til identiske terminalen.

• Montere diskant i ønsket plassering og installere høyttaler og grill.