Nnywellness.com

Problemer med MXit i Nokia N97S


MXit Mobilprogrammet er en kåseri og øyeblikk beskjed program tilgjengelig for Nokia N97S. Hvis du har problemer med kan installasjon eller bruk av programmet du utføre enkle trinn som oppdaterer programmet eller fjerne telefonens nettleser hurtigbufferen for å løse problemet.

Nettverkstilkobling

Kontroller nettverkstilkoblingen på mobiltelefonen Nokia N97S hvis du ikke kan bruke MXit programmet. Programmet krever en aktiv Wi-Fi- eller mobildatatilkobling funksjonen. Også Kontroller tilkoblingsinnstillingene for å sikre de oppsett for å fungere med programmet. Åpne tilkoblingsinnstillingene fra hovedmenyen "Innstillinger" og kontroller "Access Point" er satt til din tjenesteleverandørens innstillinger. Hvis du er usikker på innstillingen, kan du kontakte tjenesteleverandøren for å oppnå dette.

Tømme bufferminnet

Hvis du mottar en feilmelding som "sertifikatfeil" når du prøver å laste ned programmet MXit på Nokia-telefonen, tømme nettleserens buffer for å slette alle lagrede data på telefonen som kan bli forhindret fra nedlasting og bruk av programmet. Tømme hurtigbufferen ved å gå til "Alternativer"-menyen mens webleseren er åpen. Klikk "Helt privat Data" og deretter "Cache" for å fjerne data fra telefonen. Du kan starte telefonen på nytt og prøver å laste ned eller bruke MXit programmet på nytt.

Update-programmet

Se etter tilgjengelige oppdateringer for programmet for Nokia mobiltelefon. Hvis utviklerne av programmet MXit har gitt ut en hurtigreparasjon eller oppdatering for programmet, kan det muligens løse problemer du har med installasjon eller bruk av programmet. Tilgang til MXit nettstedet i telefonens nettleser for å se etter tilgjengelige oppdateringer. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vises den i leseren. Dataoverføre og installere oppdateringen ved å følge instruksjonene. Når oppdateringen er fullført, starter telefonen N97S.

Avinstallere/installere på

Slett eller avinstallere programmet MXit fra din N97S hvis problemer med programmet vedvarer. Programmet kan ha blitt installert feil, eller en installasjonsfil kan muligens være skadet. Avinstaller app fra "Programbehandling" i menyen "Innstillinger". Etter ikke installerbar programmet kan du installere det på telefonen. Du kan laste ned den nyeste versjonen av programmet på telefonen ved å gå til webområdet på webområdet MXit i nettleseren (se ressurser).