Nnywellness.com

Hvordan installere en LCD-TV veggfeste


Hvordan installere en LCD-TV veggfeste

Flatskjerm-LCD-TV kommer med avtakbar baser som tillater dem å bli plassert på en standard TV-stativ. Disse basene kan også stå på TV og flatskjerm-LCD kan deretter veggmontert. Veggmonteringer for flatskjerm LCD-TVer kjøpes separat fra enhetene og kan brukes å montere nesten alle lag av LCD-TV.

Instruksjoner

• Kjøp riktig veggfestet til LCD-TV. Veggmonteringer har både størrelsesbegrensninger og vekt kapasitet på emballasjen. TV bør falle innenfor både størrelse og vekt for å være trygt montert på veggen.

• Velg en plassering for LCD-TV. LCD-TVer, vises best når de ikke har en lyskilde, for eksempel dører, Vinduer eller sterkt kunstig lys, bak seg. Prøv å finne et sted i rommet der lysene ikke vil skape gjenskinn på skjermen.

• Måle fra gulvet til å fastslå høyden for skjermen. En god monteringshøyde for TV vil være på en høyde der senteret til bunnen av skjermen sitter i øyehøyde med fleste av sitteplasser i rommet.

• Finne ut hva du skal gjøre med TV kabler. Kjøre dem gjennom veggen, eller skjule dem med en slags møbler eller vegg gulvbelegg. Å kjøre dem gjennom veggen, skjære to hull i veggen for ledninger med en gips så, en på TV nivå og en nederst på veggen justert loddrett med det siste knapphullet. Slipp ledningene i topp hullet, og bruk en kleshenger til fisk dem nederst.

• Finn veggen studs ved hjelp av en elektronisk stud finder eller forsiktig trykke veggen med en spiker og lytte for solid lyd som er forskjellig fra hule lyden av resten av veggen. Når du finner en stud, hamre en spiker inn i veggen for å sikre at det er en stud det, så mark plasseringen av stenderne.

• Mål avstanden mellom alle skruehullene på monteringen. Merk skruehullene på veggen, sørge for at hvert hull faller på stud. Bruke tunge-gauge skruer skru tilbake plate av Veggfestet må festes til veggen.

• Skru frontplate av veggfestet på LCD TV. Når frontplate av vegg-braketten er festet, løft LCD TV til bakplaten og senke frontplate ned på bakplaten.

Tips og advarsler

  • Den generelle prosessen med å installere en LCD veggfeste er den samme for alle merker, men hvert merke og modell vil variere noe, så konsultere instruksjonene følger med monteringen.