Nnywellness.com

Hvordan feilsøker jeg en HDMI-svitsj ikke arbeider med PS3?


Hvordan feilsøker jeg en HDMI-svitsj ikke arbeider med PS3?

HDMI er en HD-kabelen oppkobling som, i motsetning til alle andre HD kabler, gir lyd og video i én enkelt tilkobling. Imidlertid hvis du ikke har nok HDMI-innganger på TV, er det mulig å bruke en HDMI-bryteren. HDMI-inngangen kommer inn i TV mellom to kilder, for eksempel en PlayStation 3 (PS3) byttes. Hvis tilkoblingen ikke fungerer gjennom, må du feilsøke enheten.

Instruksjoner

• Kontroller kabeltilkoblingen HDMI kjører inn switcher. Hvis noen av kablene er løse må du helt inn kablene maskinvaren; ellers skal TV ikke motta lyd/video fra PS3.

• Kontroller forbindelsen port du har HDMI kabel kjører inn (på TV). Kontroller at det er "HDMI In", og ikke en HDMI "Ut" port, som dette vil hindre signaler inn TV.

• Se over boksen Skiftelokomotiv og kontroller at du har det satt til PS3-tilkobling. Switcher har en "A" og "B"-tilkobling. Hvis PS3 er koblet til "A", kontroller for kontrollen er satt til "A."

• Sett TVEN i riktig input. Trykk på "Input"-knappen, og velg "HDMI." Hvis HDMI er valgt, vises ikke PS3 spill innholdet på skjermen.