Nnywellness.com

Hvor å ur WMV-filene på en iPhone


Hvor å ur WMV-filene på en iPhone

Windows Media Video (WMV) er et veldig vanlig filformat for deling og spille video filer på Windows-operativsystemet. Dessverre, iPhone - er et eple merkede produkt - ikke støtter WMV-filer. Det er også noen iPhone app som lar deg spille WMV direkte på iPhone. Den enkleste måten å se WMV-filer på iPhone er å konvertere dem til MP4 eller MOV. Når du har et filkonverteringsprogram installert, tar hele prosessen omtrent så lenge filens lengde, så en 5 minutters video tar ca 5 minutter for å konvertere.

Instruksjoner

• Last ned en WMV converter. Det bør konvertere fra WMV til iPod, til WMV til MOV eller WMV til MP4. To omformerne anbefales nedenfor.

• Åpne WMV omformer. Velg filen du vil konvertere, og filnavnet du vil konvertere den til. Fortelle den hvor du vil lagre filen og starte konverteringen.

• Koble iPhone til datamaskinen og starte iTunes. Klikk og dra den nylig konverterte MP4 eller MOV-filen i "Video" eller "Filmer" på iPhone.

• Gå til iPod i nedre høyre hjørne av den nederste raden på iPhone. Velg videoene nederst. Klikk på nylig konverterte filen å starte videoavspillingen.