Nnywellness.com

Hvordan å oppdatere iPhone tjenesteområde


Når du reiser, bytter du ofte av tjenester områder som kan forårsake telefonens datanettverk å fryse. Telefonen kan lese "Ingen Data nettverk tilgjengelig" når du er i en av AT & TS primære Dekningsområder hvis du oppdaterer din telefon service-området. Oppdatere din servicedekning også lar deg koble til privat datanettverk administrert av arbeidsgiver. For å oppdatere eller få tilgang til et virtuelt privatnettverk, må brukernavnet og passord knyttet til din av systemansvarlig.

Instruksjoner

• Trykk på "Generelt" ikonet på skrivebordet iPhone.

• Trykk "Nettverk" for å vise en liste over data nettverk tilkoblingsalternativer. Trykk "On" ved siden av 3 G å deaktivere tjenesten nettverket og trykk på "Off"-knappen for å tilbakestille innstillingene tilbake til normal. Hvis du ønsker for å koble til et virtuelt privat nettverk (VPN), trykk på VPN-symbolet og velger «Tilkoblet». Du kan bli bedt om å angi passordet å fortsette.

• Trykk "OK" og deretter på menyknappen på bunnen av ikonet tilbake til skrivebordet. Serviceområdet på telefonen vil oppdatere automatisk og oppdage det nærmeste datanettverket innenfor rekkevidde.