Nnywellness.com

Hvordan Program XM-mottakere


XM-Radio er en satellitt-kringkasting radio. I 2008 selskapet offisielt sammen med sin sjef rival i satellitt radio handel, Sirius. Selskapet ble Sirius XM Radio. For de med XM Radio mottakere som ble produsert før fusjonen, frykt ikke. De er fortsatt operative. Her er hvordan program XM-mottaker.

Instruksjoner

Aktivering av kontoen

• Slå på din mottaker. Uansett hvilken enhet du har, kontroller at det er fulladet og har gått gjennom alle "intro" skjermbildene som vises når strømmen er slått på. Når fullt motordrevet på skal du høre en XM Radio forhåndsvisning når du slår på XM forhåndsvisning kanal, eller kanal 1.

• Få XM Radio-ID. Det er ligger på baksiden eller undersiden av enheten, en åtte tegn alfanumeriske ID. Dette kan også oppnås ved å stille inn kanal 0 på enheten og trykke "Select" knappen.

• Logg inn til nettsiden aktiveringsside (se ressurser). Gang på webområdet, vil du følger en omfattende gjennomgang å sette opp kontoen. Må det XM Radio ID-nummeret samt et kredittkort å fullføre installasjonen.

• Ring XM på 800-XMRADIO til å definere kontoen via telefon. Må kredittkortet og XM Radio ID å sette opp kontoen.

Programmering mottakeren

• Programmet favoritt kanaler ved hjelp av "Søk"-funksjonen. Trykk knappen "Kilde" til "XM" logoen vises på enhetens grensesnitt. Trykk og hold knappene "Søker" ("<" eller ">") til å bla gjennom kanalene til du kommer til en av favorittene. Trykk på "Shuf" (Shuffle) for å vise gjeldende forhåndsinnstilte kanaler. Husk en tom forhåndsinnstilt nummer og trykk "Disc/Preset" Angi nummeret. Trykk på nummeret som du vil tilordne en stasjon og trykk og hold knappen "Plate/Preset" i to sekunder.

• Programmet tiden. Trykk på "Meny" for å ta opp de ulike alternativene. Bla nedover til du kommer alternativet "Sette klokke", og Velg denne. Her har du tre alternativer; «Tidssone,» "12/24 Hour" og "Sommertid." Å velge alternativet "Tidssone" vil tillate deg å skrive hvor du er hjemmehørende globalt, som vil still klokken automatisk. Hvis du ønsker å gå på militære eller internasjonale, Velg alternativet "12/24 Hour" og Juster den "24 Hour." Hvis du er i et område som gjenkjenner sommertid, kan du gjøre skikkelig justeringene under alternativet "Sommertid".

• Programmere enheten til å komme automatisk. Enheten er satt til stenge når bilen er slått av og må manuelt slått tilbake på neste gang kjøretøyet er drevet. For å ha det kommer på automatisk når kjøretøyet startes, bla nedover i "Meny" alternativer til alternativet "Auto-On." Endre innstillingen fra "Av" til "On".

• Legge til aksjer i "Børssymboler"-modus. Har XM grensesnitt fungere som miniatyr aksjekurser, bla ned alternativet "Børssymboler" i "Meny" skjermen. Velg "Legg til aksjer" og bla opp og ned for å nå ønsket aksjen. Hver enkelt uthevet, trykk "Select" knappen til rotasjon for streaming børstelegraf.