Nnywellness.com

Hva kan jeg gjøre for å forlenge batterilevetiden på min HTC Hero?


Utvid batterilevetiden til en HTC Hero cellphone ved å bruke en rekke tips som vil bringe den nærmere spesifikasjonene som er angitt av produsenten. Helten, utgitt i 2009, leveres med en standard lithium-ion Akkumulator det, som andre mobiltelefon batterier, nedgang i batterilevetid over tid.

Tips

Maksimer HTC Heros batterilevetid ved frakobling telefonens GPS søknad, deaktivere enhetens Wi-Fi forbindelse når den ikke er i bruk, deaktiverer funksjonen bakgrunn data og minimere den skjermen lysstyrken. Mens helten ikke vil fungere uten en skikkelig batteri, vil det fungere hvis koblet til en lading utløp, selv om batteriet er utladet.

Flere nettverk

Fordi helten åpner både 2G og 3G trådløse nettverk, varierer batterilevetid avhengig av hvilket nettverk brukes oftere. Vanligvis forbruker 3G-nettverk, på grunn av sin grafikk innhold evne, mer energi. Helten kommer også med Wi-Fi nettverk connectivity, som også drenerer telefonens batterilevetid raskere. Med andre ord, må bruker helten mer for sin tale og tekstmelding funksjoner enn Internett-tilgang vil øke tiden før den lades.

Sammenligninger

HTC Heros batteri, når fulladet, holder 1350 milliamp timer energi, gir telefonen med opptil 750 timer eller 31.3 dager standby-tid og opp til 7,8 timer taletid. Sammenlignet med tilsvarende produkter på markedet i 2011, denne tiden rang under åttetimers gjennomsnittet for taletid og betydelig høyere enn 448-time gjennomsnittlig for standby-tid. Det er viktig å forstå at disse tider er innhentet i et kontrollert laboratorium og ikke i virkelige situasjoner. En rekke faktorer bidrar til variasjoner i batterilevetid, slik som nettverkstrafikk, atmosfæriske forhold og Telefoninnstillinger.

Kameraet

Utstyrt med en 5-megapixel digital kamera som tar bilder til 2,592 av 1,944 piksler oppløsning, er HTC Hero likeledes dugelig av innspillingen video for til 15 rammens per andre. Kameraet leveres med flere fotografiske funksjoner, for eksempel autofokus, digital zoom og geotagging, en funksjon som bygger stedsinformasjon i hvert bilde tatt av telefonen. Det er viktig å innse at omfattende bruk av heltens kamera og fotografiske funksjoner eller noen av telefonen er andre funksjoner, vil bidra til kortere batteritid.