Nnywellness.com

Camileo P10 spesifikasjoner


Camileo P10 er en nybegynner nivå forbrukeren camcorder. Det tilbyr relativt avanserte funksjoner, som HD-video og 5-megapixel fotoer, uten høyere prisen på mer avanserte modeller. De mange bruksområdene for dette kameraet, i tillegg til den lille størrelsen, kan være en god plass for en ny bruker, men mer erfarne brukere kan bli frustrert av fysiske begrensninger.

Kjernen attributtene

P10 har en 5-megapixel CMOS image sensor (som kombinerer en bildesensor og image prosessor til en microchip) og drives av et oppladbart litium-ion-batteri. Kameraet kan ta stillbilder opp til 3200 x 2400 piksler og kan også skyte filmer i 1080p for 30 rammens per andre. Den har en f/3.2 linsen med tre fokus avstander på 20cm, 90cm 200 cm og 200cm til uendelig. Det kan zoome opp til 4 x forstørrelse i alle modi, unntatt 1080p, når zoom er 2 x.

Tilleggsfunksjoner

Kameraet har en 2,5-tommers LCD-skjerm og bruker SD-kort for lagring dens media. Utgangene er USB, video og HDMI. Hvit balanse og eksponering innstillingene kan angis til enten automatisk eller manuell, og det har en funksjon for reduksjon av røde øyne.

Priser og tilgjengelighet

Camileo P10 er vanskelig å finne felles elektroniske butikker på grunn av etterspørselen. Du vil sannsynligvis finne kameraet i en videobutikk som spesialiserer seg på uvanlig og tidligere eide-enheter. Andre kameraer som ligner på P10 selger vanligvis for $100 til $200.