Nnywellness.com

Hvordan du gjør en endring på en RCI 2950


Hvordan du gjør en endring på en RCI 2950

RCI 2950 er en "10 meter" skinke radio transceiver produsert av Ranger Communications, Inc. Viktigste anvendelsen av denne enheten er som en kringkasting sender brukes på frekvensområdet 28000 til 29700 kHz. RCI 2950 inneholder en mikroprosessor. I en gjennomgang av RCI 2950 publisert på nettet, kommunikasjon selskapet Pen Tele Data hevder at denne bestemte mottakeren har en mikroprosessor som er relativt lett å endre.

Instruksjoner

• Slå av RCI 2950 og ta ut beskyttelsespluggen fra main. La det avkjøles i ti minutter.

• Studere RCI 2950 ledningene skjematisk som illustrerer oppsettet og forholdet mellom de ulike transistorer, prosessorer og relé spoler på krets. Hvis du ikke har den opprinnelige skjematisk, kan du laste ned en kopi fra webområdet "CB triks" i delen Referanser nedenfor.

• Demontere kabinettet skapet. Fjern skruene fra bakpanelet og plass, og eksponere ledningsnett og kretskortet. Mikroprosessoren ligger på kretskortet.

• Identifisere komponenter og funksjoner som du vil endre. For eksempel for å permanent lukke clarifier krets, identifisere Motstandsverdien merket "R-197". Finn det på ledningene skjematisk og bruk en farget merket til å utheve den. Finn Motstandsverdien ombord og merke det med den samme pennen. Ey fargekoding for alle relevante deler du skal fjerne eller endre.

Berør tuppen av loddebolt når den er på.
Fjerne den "R-197" motstanden ved å smelte loddetinn felles festing det til kretskortet. Tørk bort noen loddetråd rester. Trekk motstand av tårnet på kretskortet, og rengjør tårnet med tørr svamp. Loddetinn en ledning inn i pin kontakten i tårnet og koble den andre enden til "Pin 3" krets merket "IC6". Fjerne kondensatoren merket "D-78".

• Erstatt den eksisterende 2.2 k motstanden "R-78" med en 6.8 k motstand. Denne endringen er for å løse intermitterende makt stengt-downs på RCI 2959. Ved å øke motstanden i den posisjonen i krets, kan du redusere risikoen for overbelastning, den primære årsaken til disse stengt-downs.

• Montere kabinett skapet. Når du har fullført endringene, kontroller at alle kabler er fast loddet på plass og at alle motstander er helt koblet. Skru på ryggen og toppen panelene til å omslutte kabinettet.

Tips og advarsler

  • Sette kabinett skruene på et stykke elektriske tape hindre dem i å rulle.
  • Rengjør loddebolt spissen før motstander. Hvis det er loddetinn rester på spissen du vil faktisk styrke loddetinn felles prøver du å bryte.