Nnywellness.com

Hva er G-Link på TV?


På TV kan det oppstå en port kalt G-koblingen. Denne porten er der du vil koble til en ekstern boks for kabel eller satellitt. Porten er utformet slik at TVen elektronisk programguide (EPG).

Tilkobling

De fleste kabel eller satellitt boksene kommer fra leverandøren med alle nødvendige kabler til brukes for G-koblingen. Når boksen er definert, kabelen kan bare være koblet til G-koblingen og deretter koblet til inngangen på boksen.

Formål

Med din kabel eller satellitt boks koblet opp til TV via G-linken, kan du bruke EPG-TV for å endre kanal på boksen. De fleste TVer i USA utstyrt med koblingen G-operere med programmet GuidePlus + gull eller TV-Guide på skjermen. I Europa kalles standard EPG GuidePlus +, mens den japanske versjonen kalles G-Guide. Bruke TVen EPG som normalt, med all elektronikk og kablene riktig installert, kan kanaler endres på eksterne kabel og satellitt boksene gjennom TV.

Redundans

Selv om det kan virke nyttig, er praktisk bruk av G-Link for eksterne kabel- og satellitt tvilsom. Dette er på grunn av at de fleste kabel- og satellitt boksene kommer med sin egen EPG, med som er sammenlignbar med den GuidePlus + GuidePlus + gull og TV-Guide på skjermen.