Nnywellness.com

Hvordan lage en Auto kroppen Panel Mold


Hvordan lage en Auto kroppen Panel Mold

Du kan lage en automatisk kroppen panel mold å reparere eller tilpasse bilen. Mens det ikke er vanskelig prosess, er det en der du må øve på å arbeide med modellering, støping og glassfiber molding materialer. Resultatene, men vil være akkurat det du ser for og ofte mye mindre enn om du betalt noen andre å gjøre det.

Instruksjoner

• Fyll ut eventuelle områder i auto kroppen panel som må repareres med Bondo, eller legge til utformingen av panelet ved feste Plasticine og forme den til figuren du vil. Det er viktig, uansett du sand eller glatt Bondo eller Plasticine så nært som mulig, på kantene, den opprinnelige overflaten av metallet.

• Belegge hele bilen kroppen panel med et tynt lag med vaselin. Dette vil hjelpe mold å løslate.

• Klipp din gips av Paris bandasjer i 12-tommers lange strimler. Husk på at du vil nok av bandasjene å dekke panelet med et minimum av tre lag av bandasjen.

Dukkert bandasjer i varmt vann, en om gangen. Tegne bandasjer gjennom to fingre (som om du var jevne dem) puss gjennom duken og lå våt bandasjen på auto kroppen panel og glatt det. Arbeide raskt og dekker hele panelet, utjevning varme bandasjer på hverandre.

• La bandasjer tørr overnatting og deretter forsiktig lirke opp, begynner på kantene og arbeider mot midten, til kastet kan trekkes av panelet. Snu støpt og sand noen steder hvor din Plasticine tillegg eller Bondo reparere er tydelig i glatt puss i. Innsiden av karakterene er mold av auto kropp panelet.

• Gjør en "motsatt mold" (for eksempel hvis du har en venstre fender panel men trenger til høyre) ved å så kaste et fine, tynne latex panel i kast din. Når latex har satt, fjerne fra mold, tilbakeføre den (slå mold innsiden ut). Lage et støttesystem for latex, og bruker calipers, måle og sammenligne dybden og fremveksten av støpt med den opprinnelige stykket og bygge opp der det er nødvendig med Plasticine. Når du har fått panelet, gjøre en mold av det ved å bruke samme fremgangsmåte.

Tips og advarsler

  • Du kan også ta gips av Paris mold til en engineering butikk og har dem digitalisere mold og omvendt den i en datamaskin modellering systemet og deretter extrude plast mold for motsatt panelet.
  • Gips av Paris skaper en enorm mengde varme når aktivert med vann og innstillingen. Vær forsiktig med å få noen i øynene og for å bruke hansker overhodet. Hvis du får noen huden, vask huden din umiddelbart.