Nnywellness.com

Hvordan forstår jeg TV-antenne spesifikasjoner?


Hvordan forstår jeg TV-antenne spesifikasjoner?

Når du kjøper TV-antenner, er spesifikasjonene som beskriver antennene ofte en kilde til forvirring for forbrukerne. Men når du forstår hva disse spesifikasjoner representerer, kan velge en antenne som passer dine behov være en bris.

Antennens gain er evnen til en antenne til å konsentrere seg og motta signaler. Vist i desibel (DBs), jo høyere DB få av en antenne, jo bedre det får TV sendinger. Listen spesifikasjoner gitt for få viser hvor mye gevinst antenne har for forskjellige TV-kanaler.

Forsterkning

Mange TV-antenner har innebygde forsterkere som vil øke mottatte signalene til en forhåndsinnstilt eller justerbar beløp. Mengden øke antenne forsterker kan bidra vises også i DBs. Derfor, en 15 DB forsterker kan legge til opptil 15 DB antennens gain, forbedre ytelsen av dette beløpet.

Begrensninger

Nøye undersøkelse av noen antenne spesifikasjonene viser at mens de kan ha en høy DB gevinst for noen kanaler, de kan ha en svært lav gevinst for andre. Hvis en kanal, eller utvalg av kanaler, ikke er på listen over spesifikasjonene, har denne antennen ingen betydelig evne til å motta disse kanalene.