Nnywellness.com

Southwestern Bell frihet telefon instruksjoner


Southwestern Bell frihet telefonen er egentlig en mobiltelefon med noen store forskjeller. De fleste forskjellen er mangelen på en ring-skjermen og den store røde knappen på frontplaten. Dette er fordi frihet telefonen er beregnet på personer som trenger legehjelp, og knappen serverer og en bærbar akutten knappen.

Registrer deg for tjenesten

Bruke Southwestern Bell frihet telefonen må du registrere deg for tjenestene. Du må betale en månedlig avgift, vanligvis rundt $40. Registrere deg for tjenesten du enten må du kontakte din Southwestern Bell representant, eller du kan gå direkte til frihet telefon kontakt nettstedet.

Iført og bruke frihet telefonen

Du kan ha frihet telefonen som et halsbånd. Men hvis du ikke ville heller vise av store stykke plast, kan du legge den i lommen. Bare sørg for at du har det på deg fordi du vet aldri når en nødsituasjon vil skje. Hvis man gjør, bare trykk den røde knappen på frontplaten.

Får hjelp

Når du trykker på knappen du vil bli koblet til en operatør som kan hjelpe koble deg til riktig hjelp. Hvis du har et medisinsk spørsmål, vil samtalen rettes til en medisinsk faglig som kan svare på spørsmålet. Hvis det er en nødsituasjon, vil operatøren kontakt 911 og sende ut ambulansen.