Nnywellness.com

Hvordan sammenligne digitale TV-mottakere


Digitale TV-mottakere beskriver en teknologi eller tilbehør som lar digitale TV-signaler til en datamaskin. Du kan sammenligne disse mottakere av en rekke faktorer og funksjoner.

Grensesnitt

Mottakere kan sammenlignes med metoden som teknologiene samhandle, grensesnittet. En kategori er PCI-bussteknologien til ekspansjon, eller bruke et PCI-spor på datamaskinen. En annen bruker USB-porten, som ExpressCard-grensesnittet kanalvelgere hovedsakelig på bærbare datamaskiner. Mottakere kan også være helt eksterne eller del av en analog til digital omformer-boksen.

Spesialiserte mottakere

Noen digitale TV-mottakere er kjent som hybrider fordi de kan overføre både digitale og analoge signaler. De fleste digitale TV-mottakere fungerer også som digitale opptaksenheter. Hvis du vil denne funksjonen, er det en viktig del av sammenligningen.

Koding

Digitale mottakere være forskjellig av hvordan de håndterer koding. Noen utføre denne funksjonen bruker kortet, som er i stand til maskinvare koding. Andre outsource oppgaven til datamaskinens prosessorenhet.

Andre kriterier

Andre faktorer i sammenligne digitale TV-mottakere er bildekvaliteten de gir; om kjøp inkluderer fjernkontroll. Hvis mottakeren er også kan spille FM-radio; og hva audiovisuelle kabler opplegget krever.