Nnywellness.com

Bruke en brems restarte verktøyet


Trekke brems stempelet tilbake inn i sylinderen er en viktig oppgave i skivebrems servicing. På mange bakre skivebrems design utføres denne oppgaven på samme måte som på bremser; stempelet skyves bare tilbake inn i sylinderen. På andre design, men må stempelet samtidig dyttet og rotert tilbake i sylinderen. En brems restarte verktøyet er en spesiell brems verktøy som brukes til å utføre denne oppgaven. Hver bilprodusenten har ulike brems design, og hver gir et bestemt Tilbakestill verktøy egnet for sin egen design. Ettermarkedet brems restarte verktøyet kits er også tilgjengelig som har kort som tillater dem å jobbe på de ulike design.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en solid og jevn overflate. Ikke sett på parkeringsbremsen. Trygt blokkere forhjulene for å hindre utilsiktet kjøretøy bevegelse. Delvis løsne lug nøtter bakhjul skal betjenes, og jack bilen. Støtte bilen trygt på en jack-stand. Helt Fjern det lug vanskelige problemer, og trekke hjulet av.

• Fjerne to caliper bolter. Løft caliper opp og ut platen. Henge caliper ut av veien med en strikk ledningen, ta vare ikke for å skade fleksibel brems slangen.

• Fjern bremseklossene fra caliper ved å skyve dem i mot midten av låsen åpner og lukker før de slipper. Hvis beholde klipp, lirke dem av caliper braketten med en skrutrekker eller trekke dem av med tang. Ikke skade klippene under fjerning slik at de kan brukes på nytt under gjenoppbygging.

• Trekke stempelet bruke brems restarte verktøyet. Verktøyet består av en gjenget spindel som passerer en metallplate. Spindelen har et håndtak på den ene enden og en anspent ansikt på den andre enden. Plasser kodede ansiktet mot stempelet ansiktet, og matche de utstikkende deler av verktøyet ansiktet til innrykkene i stempelet ansiktet. Avhengig av utformingen, verktøyet må pinner eller rygger at setter inn i hull eller sporene på stempelet ansiktet. Plass metallplaten av verktøyet mot en overflatebehandling av ytre caliper rammen. Rotere verktøyet håndtaket for å fremme spindelen mens samtidig rotere stempelet. Fortsett til stempelet er fullt trukket inn i sylinderen. Ta vare ikke for å skade gummi stempelet støvelen. Når du bruker en ettermarkedet verktøyet, må du først passer kortet som svarer til ansiktet ditt bestemte stempelet før du bruker verktøyet.