Nnywellness.com

Hvordan sende et kart til en iPhone


Hvordan sende et kart til en iPhone

Kart er en skalert diagrammet eller modell som kan hjelpe deg fra punkt A til punkt B. De tidligste kjente kartene var keramiske babylonske tabletter, dateres tilbake til 2300 f.Kr. Tilordningene brukes i dag vanligvis rute retninger eller generelle områdeinformasjon for kjøring. Innført i 2007, var iPhone den første "smartphone" på markedet med funksjoner som Wi-Fi, musikk og kart. Du trenger ikke lenger papirkart fordi du kan sende et kart til en iPhone ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Åpne Google Maps på datamaskinen. Dette nettstedet er en enkel måte å tilordne alle plasseringen. Du kan selv finne landemerker og opprette veibeskrivelser til og fra bestemte destinasjoner.

• Skriv inn adressen til plasseringen du vil tilordne. Hvis du ikke har en adresse, kan du skrive inn en by eller gatenavn. Klikk Search Maps. Kart over denne plasseringen skal vises på skjermen.

• Klikk på Send-knappen over kartområdet på høyre side. Den har en konvoluttikon. Når du klikker på den, åpnes en tekstboks for å sende dette kartet til en e-postadresse, mobiltelefon, bil eller GPS til venstre. Velge alternativet telefon.

• Skriv inn iPhone du vil sende dette kartet til i tomme "Til" tekstboksen. Også velge som bærer denne mobilen bruker. De fleste iPhone bruker AT & T, så velge dette alternativet ved å klikke opp- og nedpilene carrier Rull ned knappen.

• Skriv inn tegnene du ser i Captcha kontrollordet midt i boksen under den. Captcha er farget og større enn resten av tegnene. En gang du fylle det ut, bla ned på Send-knappen nederst i tekstboksen. IPhone får dette kartet som en e-post.

Tips og advarsler

  • Du kan også sende kart til en iPhone ved å sende en adresse i brødteksten i en e-post. Når e-posten er åpnet, vil adressen bli understreket. Klikk på den og det vil åpne i kart-programmet på iPhone.
  • Ikke bruk iPhone mens du kjører. Det er farlig og ulovlig i noen stater. Spør passasjerene å lese noen kart eller e-post for deg.