Nnywellness.com

Hvordan installere en vinsj


For å gjøre installasjonen av en vinsj mulig, må et kjøretøy ha en egnet pullbar støtfanger og bestemmelser for en fairlead. Når du kjøper en vinsj, er det lurt å snakke med din selger og gjelder ditt bruksområde for winch. Vinsjer kommer i mange forskjellige trekke styrker; du ønsker ikke å installere en som er tilstrekkelig for formålet, eller for sterk og kostbare. Vinsjer alle montere på en lignende måte, så kompatibilitet er ikke en faktor som pullbar går; men vinsjer er tunge, så få en venn til å hjelpe med installasjonen.

Instruksjoner

• Ta vinsjen ut av boksen og finne de fire lang bolter og muttere som fulgte med den. Installere på fire fiber nytt i fordypningene på undersiden av vinsjen, og Plasser et stykke tape over åpningen slik at de ikke faller ut.

• Finn to tykt stål avstandsstykkene med to hull i hver av dem - disse gå under støtfanger, og bolter vil passere gjennom dem, oppover gjennom støtfanger, gjennom fairlead plate og inn vinsjen.

• Løft vinsjen med litt hjelp og plassere den på støtfanger, over monteringshullene. Installere fairlead (kabel guide rullene) monteringsplaten under vinsjen. Dette vil kreve hjelperen å løfte vinsjen akkurat nok til å tillate fairlead plate å skyve under vinsjen. På denne tiden er det en god idé å passere kabelen gjennom fairlead og knytte slutten kroken. Line opp hullene i fairlead braketten med hullene i støtfangeren og vinsj.

• Passere bolter oppover gjennom tykt stål avstandsstykkene, gjennom støtfanger, fairlead braketten og inn i vinsj basen. Stram disse fire skruene til 90 fotpund av dreiemoment. Kjøre store 2-gauge røde positive og svart negative kablene ned under bilen og opp i motorrommet til batteriet. Kontroller at de ikke er gni på noe skarp.

• Koble røde kabelen til positiv terminalen på batteriet og den svarte ledningen til negativt. Plasser dielektrisk fett i Beskyttelseshetter å holde fuktighet ut og skyve caps over tilkoblinger. Løft gummi beskyttende oppstart av den eksterne tilkoblingen på vinsjen og koble bryteren fjernkontroll.

Tips og advarsler

  • Det er lurt å gå til auto deler butikken og få batteriet terminaler med et tilbehør stud for å gjøre en bedre og enklere tilkobling på batteriet.