Nnywellness.com

FM-mottaker spesifikasjoner


FM-mottaker spesifikasjoner

Den første frekvensmodulasjon (FM)-radioen ble patentert av Edwin Howard Strong i desember 1933. I dag, fra 2010 kommer FM-mottakere i forskjellige design, former og størrelser. Støtter disse FM-mottakerne er et system som inneholder integrerte deler for at mottakeren skal fungere. Disse delene har ulike spesifikasjoner på visse design, men følger samme grunnleggende prinsipp for mottak og behandling av samme modulert frekvens.

Antenne og Tuner

Antennen fungerer som enheten som fanger radiobølger som går gjennom FM-mottakere. Størrelsen bestemmer muligheten for mottakeren å oppdage FM bandet bølgelengder. På den annen side, kan FM-mottaker tuner isolering av individuelle kanaler som antennen mottar. Siden antennen er å "akseptere" hele frekvensområdet, er en mottaker nødvendig å angi frekvensen som FM-mottaker forsterker. I dag digital innstilling, blir standard, erstatter den analoge tuning metoden tidligere brukt i FM-mottakere.

RF-forsterker og Heterodyning deler

Radiofrekvens (RF) forsterkeren er delen som er ansvarlig for konvertering strømsparende radiofrekvens bølger mottatt av antennen, og produserer dem med en høy gevinst samtidig av radio wave støy egenskaper. RF-forsterker er del av FM-mottaker som gir FM en klarere og mer kraftfull resepsjon i forhold til Amplitude Modulation (AM). Lokal oscillator og blandebatteri er delene som fokuserer på heterodyning, eller prosessen med å generere en ny frekvens ved å blande to oscillerende bølgeformer. Det er flere deler brukt i heterodyning som inkluderer Hvis forsterkeren og demodulator. Hovedformålet med dette systemet er å konvertere mottatt komplekse frekvensen til en mer håndterlig fast mellomliggende frekvens.

Diskriminator og lydforsterker

Diskriminator er delen som er ansvarlig for å snu radiofrekvensen til sin opprinnelige tilstand, som er en lyd-frekvens. Når audio frekvensen er behandlet, lydforsterker gir det en betydelig kraft gevinst, så utgivelser lyd frekvensen til høyttalerne.

Høyttalere og strømforsyning

Høyttalerne er ansvarlig for å snu behandlet lyd frekvensen til lyd, som kan styres ved å manipulere volumet. På den annen side, er strømforsyningen kilden til elektrisitet som FM-mottaker for å fungere. Strømforsyninger kan være batterier eller AC/DC elektrisk strøm, avhengig av FM-mottaker.