Nnywellness.com

Kan jeg koble opp magicJack til et kabelmodem?


MagicJack systemet er en VoIP-enhet som lar deg bruke Internett-tilkoblingen på en telefonlinje. Opprinnelige magicJack systemet brukes en USB-tilkobling, at du trenger å koble enheten til datamaskinen hele tiden. Men er det mulig å installere magicJack Plus -utgitt i 2011 - uten å bruke en datamaskin. Du kan koble magicJack pluss til et kabelmodem med flere Ethernet-porter.

Installasjon uten datamaskin

MagicJack systemet har to porter: én for en telefonledning og en annen for en Ethernet-kabel. Dette tillater deg å installere magicJack uten å koble den til en datamaskin. Koble USB-kontakten på den ene enden av magicJack pluss enheten inkludert AC-adapteren og koble strømadapteren til en stikkontakt. Koble den ene enden av en telefonkabel til porten på den andre siden av magicJack Plus og koble den andre enden til en telefon. Til slutt, koble en Ethernet-kabel til magicJack Plus og en av de nummererte portene på en ruter. Du kan koble magicJack pluss direkte til en kabel modem, men det er uklokt å gjøre så hvis ikke kabelmodemet har en innebygd ruter. Hvis kabelmodemet har bare én Ethernet-port, kobler du magicJack i tillegg til vil forhindre andre enheter i hjemmet kobler til Internett. Selv om magicJack pluss begynner arbeider for telefonsamtaler umiddelbart, må du gå online og fullføre registreringsprosessen på magicJack nettsted for fortsatt tjenesten.

Installasjon med en PC

Hvis du har en original magicJack enhet, kan du kobler den til et kabelmodem eller en ruter, fordi det har ingen Ethernet-port. Koble USB-pluggen til en av USB-portene på datamaskinen, og vent programvare starter automatisk. Følg instruksjonene i programvaren å velger ditt telefonnummer og input betalingsinformasjonen. Koble en telefon til porten på den andre siden av magicJack til å begynne gjør og mottar telefonsamtalene.

Systemkrav

MagicJack systemet krever en datamaskin som kjører Windows XP, Windows Vista, Windows 7 eller Mac OS X. I tillegg må du ha en høyhastighetstilkobling til Internett for pålitelig service. En lang ventetid Internett-tilkobling for eksempel en satellittkobling anbefales ikke for magicJack.

Funksjoner

Den primære funksjonen av magicJack er kostnaden; det eliminerer fjerntakst i standard land-baserte telefonforbindelser og lar deg lage ubegrenset samtaler innen USA og Canada for en årlig avgift. Fordi magicJack kobles til Internett i stedet for en telefonlinje, lar den deg også beholde ditt telefonnummer når du flytter. Hvis du har tilgang til Internett mens du reiser i utlandet, kan magicJack du også ringe tilbake til USA eller Canada uten å betale bompenger.