Nnywellness.com

Fortsatt liv Studio fotografering teknikker


Fortsatt liv Studio fotografering teknikker

Stilleben fotografering omfatter fotografering av noe som ikke beveger seg, det betyr ikke at mennesker og dyr som er bare igjen helt stille. Høy kvalitet fotografier kommer hovedsakelig fra riktig belysning. Dårlig belysning hindrer at enkelte detaljer i bildet dukker opp, endrer fargen i bildet, og kan gjøre fortsatt objektet skjemmende. Fotografer vil riktig mengde lys, slik at begge skyggelagt og merkede områder opprette kontrast, som gjør dimensjonene i bildet skiller seg ut.

Liten Spotlights

Bruke små spotlights i et fotografi studio kan hjelpe fotografen markere bestemte deler av bildet etter behov. Fotografer kan eksperimentere med disse lysene til de finner en konfigurasjon som de liker. Også gjete denne teknikken å bli billigere enn å bruke dyrere belysningsutstyr. Noen av presenterer kommer med spesielle filtre lys å være mer kompatible med sollys.

Dagslys

Dagslys kan gi objekter et naturlig utseende som mange fotografer skyte, og mange fotografer vurdere dagslys å være den ideelle typen av lys. Men dagslys er ikke alltid tilgjengelig, så mange fotografer bruker tensoren lamper, som er svært nær virkelige dagslys. Fotografer kan også forutsi når dagslyset vil være de beste basert på værmeldinger, men har fotografen planlegge photo shoots rundt været.

Blinker

Blinker kan bli kvitt skygger, som kan ødelegge kvaliteten på bildet. Derfor bruker fortsatt liv fotografer ofte flash utstyr for å fjerne skyggene i et bestemt område. Blinker er noen ganger rettet mot taket å eliminere skygger. Fotografer kan bruke blinker på kameraet og også blinker av kameraet, siden på kameraet flash ikke alltid hit og eliminere skygger. Men hvis brukt riktig, skygger kan faktisk se tiltalende i et fortsatt liv og kan skape en viss følelsesmessig effekt.

Romstørrelse

Fortsatt liv fotografer har noen ganger en vanskelig tid å få nok sollys å belyse en livløs gjenstand. Mindre rom, jo mindre lys fotografen må belyse objekter. Men fotografen har å bekymre seg om lyset reflekterer av av objekter og skape uventede konsekvenser som kan gjøre bildet for lys.

Bakbelysning

En vanlig måte å virkelig gjøre livløse objektet pop ut er å bruke bakgrunnsbelysning. Bakbelysning lyser bakgrunnen slik at objektet i forgrunnen kommer ut. Dette hjelper vises objektet som skal vektlegges og gjør plass i bildet ser 3D. Fotografen bruker et lys som blinker i øyeblikket fotograf tar bildet.