Nnywellness.com

Hvordan teste lavere ballen ledd


Mest moderne biler bruker ballen ledd på forstillingen. Ballen ledd kan foran styring spindler, som forhjulene knytter til å bevege seg i alle retninger, gjør en bedre og tryggere tur. Bidétbatteri tillater opp og ned fjæringsvei mens forhjulene slå frem og tilbake. Selv når skikkelig lubricated, slites ballen ledd av metall til metall kontakt. I verste rettssak filmmanuskriptet bidétbatteri vil bryte skille og kan forårsake kjøretøyet å dreie ut av kontroll. Ved å vite hvor å test din lavere ballen ledd, vil du være trygg på at kjøretøyet fungerer trygt.

Instruksjoner

• Øke foran bilen med et hydraulisk gulv jack. Stedet jack står under hver side av foran. Lavere hydraulisk jack slik at vekten av kjøretøyet hviler på tribunene og forhjulene er opp fra bakken. Plasser hjulet parkeringsklosser på hver side av bakre dekk.

• Krype under bilen og Finn de lavere ballen leddene, som er montert suspensjon nedre kontroll arm og styring spindelen. Merk: Forhjulene fest wheel hub, som en del av styringen spindelen.

• Se kuleleddet nøye mens en hjelper fatter hjulet på hver side og beveger seg i en inn bevegelse. Har kuleleddet erstattet hvis det er noen spill på bidétbatteri mens hjulet flyttes.

• Finn ballen felles fett montering på undersiden av nedre kontroll arm. Merk at fettbeslaget og bunnen av bidétbatteri stikker ut gjennom et lite hull på undersiden av nedre kontroll arm. Har kuleleddet erstattet hvis det har forsvunnet i hullet ikke og flush eller litt stikker fra undersiden av kontrollarmen.

• Heve bilen med en hydraulisk jack og fjern jack står under bilen. Senk jack slik at forhjulene hviler på bakken. Fjerne hjulet parkeringsklosser.

Tips og advarsler

  • En slitt lavere kuleleddet være merkbar som løshet inne rattet når bilen drives.