Nnywellness.com

Hvordan å designe din egen dekaler For en Semi lastebil


Hvordan å designe din egen dekaler For en Semi lastebil

Eie en semi lastebil handler om uavhengighet. En av de beste måtene å vise din uavhengighet er å dekorere semi lastebil med personlig dekaler av ditt eget design. Ingen kan kjøpe en decal som du har laget, og det legger et snev av unikhet til en bil som du avhenger din levebrød. I dette eksemplet vil du lære hvordan du utformer en hodeskalle med horn. Når du mestrer grunnleggende, kan du utforme hundrevis av opprinnelige dekaler for semi lastebil.

Instruksjoner

Tegne ellipser for toppen av skallen. Legge til et rektangel under for kjeven. Opprette øyehulene med ovaler som kommer til et punkt på innsiden kanten. Legge til nesen med en trekantet form som dips opp nederst. Legg Handlingsregelen for hornene med opp-ned "L" figurer på hver side av hodet. Opprette gaffelformet tungen med et rektangel som ender i to trekanter.

• Legge til tennene med en svakt buet firkant over tungen. Opprette hoggtennene på hver side av tennene med buet kjegler.

Tykkere hornene ved parallelle linjer rundt de horn retningslinjene. Legge til S-formet kurver ved hornene å gjøre dem synes å komme til en buet punkt.

Slette nederst til høyre og venstre sider av ellipsen, og trekke sidelengs "L"-figurer for å lage skallen vises skal koble i kjeven. Legge til fem loddrette linjer under nesen.

Slette alle retningslinjer. Tegne linjer som gikk tapt når du slettet retningslinjene. Legge til buede linjer inne hornene for rygger. Blekk hele tegningen. La håndskriften tørr, og nøye slette blyantlinjer. Mørkere i øyehulene, nese og munn.

• Skanne bildet inn i din datamaskin minst 300 dpi. Lagre bildet som en JPEG. Du kan laste opp bildet til tilpassede merket produsent som StickerQuick.com og har dine tilpassede dekaler innen få dager.

Tips og advarsler

  • Tenk om bilder som utstråler din personlighet. Prøv beregnende profilen som uttrykker hvem du er som et individ.
  • La blekket tørker før du sletter blyantlinjer, eller motivet vil smudge.