Nnywellness.com

Hvordan fil for tapt Auto tittel


Tittelen på kjøretøyet er et viktig dokument som beviser din eierskap og ansvar. Hvis du har mistet din tittel, bør du søke en erstatning umiddelbart. Mens prosedyrer kan variere fra stat til stat, er anskaffe en erstatning for en tapt vanligvis en grei og enkel prosess som kan gjøres på din lokale Institutt for motor vehicles-kontoret for en relativt lav kostnad.

Instruksjoner

• Bestemme hvilke office håndterer bil tittelen problemer i staten. I noen stater, er bil titler adressert av DMV. I andre må du snakke med din lokale tax assessor. Kontakt din lokale DMV for informasjon om som kan hjelpe.

• Samle de nødvendige dokumentene for tittelen utskifting. Kravene variere fra stat til stat, men som regel stole på trenger bevis for forsikring, kjøretøyets registreringsinformasjon og en statlig utstedt ID.

• Sende eller få dokumentene til lokale tittelen kontoret. Noen stater kan du filen for en erstatning i person, noen krever at du til fil per post, og noen kan ha bare en online alternativet.

• Betale erstatning tittelen gebyr uansett måte staten tilsier. Avgifter er forskjellig avhengig av hvor du bor, men mest serien $5 til $20.

Tips og advarsler

  • Når du har anskaffet erstatning kjøretøy tittel, holde den på et trygt sted.