Nnywellness.com

Bruke en fotografisk polariseringsfilter


Bruke en fotografisk polariseringsfilter

Polariserende filtre er de mest brukte filtrene i fotografering. Selv om andre typer filtre, for eksempel fargefiltre, blitt foreldet på grunn av digital teknologi, er polarisatorer fortsatt brukes av fotografer på alle nivåer. Polarisatorer reduserer lys gjenskinn fra reflekterende overflater og gir skarpere bilder. Det er ikke vanskelig å lære å bruke denne nyttig tilbehør.

Instruksjoner

• Kontroller at din polariseringsfilter er kompatibel med digitalkameraet. Kontroller filteret størrelsen på kanten av filteret. Hvis bør lese samme lengde som er på utsiden kanten av objektivet. Vanlige filter tråden størrelser er 25mm, 52mm og 77mm.

• Skru polariserende filer på linsen slik at den er tett knyttet til linsen. Ikke berør glass på polarisatoren eller linsen.

• Fotografi mettet himmel, objekter med sterk sol gjenskinn eller innendørs glass objekter som reflekterer lys gjenskinn. Kompensere for mørkere effekten av polariseringsfilter sakker kameraets lukkertid eller åpne blenderåpningen ved stopp. Ta bilder med og uten polariserende filer å sammenligne resultatene. Polarisatoren vil redusere gjenskinn og legge en behagelig mettet blå nyanse til himmelen i utendørs bilder.