Nnywellness.com

Hva er en svaie Bar foring?


Hva er en svaie Bar foring?

Sway barer er en vesentlig komponent i håndteringen av en racerbil på sporet. Teknologi og design av svaie barer og foringer som kobler dem spille en sentral rolle i konkurransen. Roush racing lært viktigheten av svaie bar i 2008 sesongen når en NASCAR team angivelig stjal en svaie bar kopiere utformingen i håp om å gjøre opp konkurransedyktig bakken på racerbanen. Forståelsen av svaie bar og foring vil tillate deg å lage best behandling for bilen på banen.

Sway barer

For å forstå hva en svaie bar foring er, først forstå hva svaie bar funksjonen er i bilen. Sway barer stabilisere kjøretøyet gjennom hjørnene av veddeløpsbanen. De er knyttet til suspensjon og aktiverer suspensjon på én side av bilen til å reagere på hva den andre siden gjør. Svaie baren balanserer ut belastningen som er tatt på mens kjøretøyet er corning og er knyttet til suspensjon gjennom foringer. Barer er alltid brukes på hjuloppheng foran og noen ganger brukt på bakhjulsopphenget, avhengig av sporet.

Betydning

Svaie bar foringer kan svaie bar å dupp og reagerer på bevegelse av racerbil på sporet. Vanligvis ligger på nedre kontroll armer, er foringer montert til kabinettet. Uten foringer, ville svaie baren har en rigid forbindelse til kabinettet og stoppe all vekten skiftende. Dette ville gjøre håndtering av bilen i hjørnene nesten umulig å kontrollere.

Funksjoner

Foringen er laget av gummi, uretan eller polyuretan. Svaie baren passer i midten av foringen. Rundt utsiden av foringen er det en brakett som lar deg montere den på kabinettet.

Størrelse

Størrelsen på foringer avhenger av størrelsen på svaie bar du bruker. Svaie bar størrelser kan variere i størrelse opptil 2 inches i diameter. Hakeparentesene brukes knyttet foringen til kabinettet kan oppover 1-1/4 tommer høy av 3-5/8 tommer bredt eller 1-5/8 inches høy av 4-1/4 inches wide i størrelse.

Typer

Foringen selv kan bestå av ulike materialer. Alle materialer motstå ekstrem varme og kulde og redusere friksjon. Prisene varierer avhengig av materialet som brukes i foringen. Materialene er tilgjengelig i rødt eller svart, og parentesene er vanligvis belagt for å unngå rust og overdreven slitasje.