Nnywellness.com

Hvordan sette opp MMS-meldinger på BlackBerry Curve


Hvordan sette opp MMS-meldinger på BlackBerry Curve

En enhet som kan sende MMS-meldinger kan du sende ulike mediefiler til venner og kolleger, for eksempel kontaktinformasjon, V-kort, bilder, lyd og videofiler. Med noen få enkle trinn, kan du konfigurere MMS-meldinger på BlackBerry og sende filer som like enkelt som du vil sende en e-post.

Instruksjoner

• Velg "Options" fra startskjermbildet på Blackberry. Velg "MMS" fra Alternativer-menyen.

• På MMS-menyen velger du "Automatisk mottak å alltid" og "Automatisk henting til alltid." BlackBerry-tasten og velg "Lagre" fra lokalmenyen.

• Gå til programmet SMS og MMS fra startskjermen. Blackberry-tasten og velg "Skriv MMS tekst." Velg en kontakt fra Kontakter-menyen, eller angi et nytt nummer. Når vinduet åpnes, trykk på BlackBerry-tasten og bla ned til ett av alternativene "Fest". Her kan du knytte en kontakt, et bilde, lyd, video, en kalenderavtale eller et talenotat. Velg ett av disse alternativene, knytter det til meldingen og BlackBerry-tasten for å sende meldingen.

Tips og advarsler

  • MMS-meldinger, fungerer bare med EDGE og GPRS-tilkoblinger, Wi-Fi. Kontrollere tilkoblingsstatusen for enheten før du prøver å sende en MMS.