Nnywellness.com

Fastslå samplingsfrekvensen høyeste frekvensen analogt Signal


Analoge signaler må prøves å bli konvertert til et format som kan brukes av digitale kretser. Analoge til digitale omformere brukes til å konvertere analoge signaler til digitale signaler. Frekvensen som analoge signalet samples bestemmer kvaliteten på konverterte digitale signaler. En optimal samplingfrekvens har bestemmes basert på frekvensen av det analoge signalet som skal avsøkes. Prøvetaking kan utføres med et data oppkjøpet system.

Instruksjoner

• Merk frekvensen av det analoge signalet som skal prøves. Kall det "Fin."

• Multipliser signalet med 10. Kaller resultatet som "Fs," dvs "Fs = 10 * Fin." Minimum frekvensen av prøvetaking signalet må være minst 10 ganger frekvensen signalet skal prøves for å gjengi korrekt signal digitale. Velg Fs som minimumsverdien for samplingfrekvens. Dette kalles Nyquist-frekvensen.

• Merk den høyeste frekvensen av prøvetaking tillatt av systemets data oppkjøpet. Høyeste frekvensen som du kan velge å prøve et analogt signal er det som oppkjøpet kan. Dette valgt høyeste frekvensen må være større enn 10 ganger frekvensen av det analoge signalet som skal avsøkes.