Nnywellness.com

Hvordan koble opp en Digital antenne & kabel


Hvordan koble opp en Digital antenne & kabel

Kabel-TV besetningen inkluderer vanligvis lokale kanaler. Noen ganger gir kabelselskapet hver kanal i et lokalt område. Dette kan skje hvis kabel-selskapet har en avgift tvist med transportøren. Når dette skjer, er det eneste alternativet å koble en separat antenne som kan motta kanalen eller. Du må bytte til antennen-inngangen på TV for å se kanalen eller. Hvis din kabelboksen er også en DVR, vil du ikke kunne registrere kanalene antennen fordi de ikke passerer gjennom kabelboksen.

Hvis du har kabelboks vil innkommende kabelen være en RG-6 eller RG-59-kabel med en F-tilkobling. Dette er den samme kontakten på kabelen som kommer fra antennen. Siden TV bare har en F-tilkobling (antenne) inngang, må du koble begge til TV med en A / B bytte.

Instruksjoner

Kabel for oppsett

• Koble en HDMI-kabel til en av HDMI-innganger på TV. Koble den andre enden til utgangen kabelboksen. Kontroller at kabelen er satt helt inn til kontaktene. Koblingen er smalere på den ene siden så det kan bare passe inn i kontakten en måte.

Hvis din TV eller kabel-boksen ikke har HDMI-innganger, bruk komponent video- og lydkablene. Det vil være totalt fem ledninger med denne typen tilkobling. Tre av kablene blir video og to vil være for lyd. Kablene er kodet og matche kontaktene på kabelboksen og TV.

Hvis du har en eldre TV og den bare har en antenne-inngang, går du til neste del.

• Koble kabelen fra antennen til antennen-inngangen på TV.

• Endre input av TV med fjernkontrollen for å samsvare med kabel-TV input du brukte. Dette vil tillate deg å kabel-kanaler.

• Bruk fjernkontrollen for TV for å endre antennen inngang.

• Skanne kanalene antennen inngang, ved hjelp av funksjonen kanal skanning i TV. Se TV brukerhåndboken for riktig prosedyre. Du kan bruke Fjernsynets fjernkontrollen endre antenne innspill kanaler og kabelboksen ekstern endre kabel-kanaler. Selvfølgelig må du ha TV satt til riktig input.

Hvis TVen ikke har en kanal scan-funksjonen, kan du manuelt endre kanaler med fjernkontrollen og lage en liste over tilgjengelige over air kanaler.

Installasjonsprogrammet uten en kabelboks

• Koble antennekabelen over luften til en av inngangene på A / B bytte.

• Koble kabel-TV-kabelen til andre inngangen.

• Koble en kort RG-6 kabel til produksjon av A / B bytte. Koble den andre enden av kabelen til antennen-inngangen på TV. Du kan nå bytte mellom kabel og antenne innganger med A / B bytte.

• Angi input av TV antenne-inngang.

• Angi A / B bytte til stillingen som kabel-TV og søke etter alle tilgjengelige kanaler, hvis TVEN har en skanning evne. Endre bryteren for å motta kanaler fra antennen. Bla gjennom kanalene med TV-fjernkontrollen og legge dem til din kanal line-up (hvis tilgjengelig), etter informasjonen i brukerhåndboken for TVen.

Tips og advarsler

  • Hvis din kabelboks slutter å fungere, kan du se alle dine lokale kanaler med over luften antennen til kabelboksen er reparert.
  • Elektronisk A / B-brytere er tilgjengelige. De lar deg bytte innganger bruker en fjernkontroll.
  • Noen eldre TVer har ikke flere inndata alternativer. De har bare en enkelt antenne-inngang. Hvis dette er tilfelle, følger du trinnene i den andre delen.