Nnywellness.com

Hvor å hekte en DVD-spiller til en Comcast kabel


Hvor å hekte en DVD-spiller til en Comcast kabel

Hvis du har DVD-spiller og en Comcast kabelboks koblet separat til TVen, kan du ikke bruke DVD-spilleren med mindre du endrer kanal på TV til "linje input" eller lignende kanal. Når du er ferdig ser på en DVD, må endre kanal til 3 eller 4 slik at du kan se kabel. Men du trenger ikke å gå gjennom alle som problemfritt, kan du koble DVD-spilleren til Comcast kabel-boksen og unngå å endre TV-kanaler.

Instruksjoner

• Slår DVD-spilleren, og koble tilkoblingskabler for DVD-spilleren fra TVen. Holde kablene som er koblet til DVD-spilleren. Din tilkoblingskabel bør bestå av tre separate kabler, en gul videokabel, en hvit lydkabel og røde lydkabel.

• Slå av Comcast kabel-boksen, og snu den rundt slik at du kan se tilkoblingen kontaktene. Se etter "Video In" og "Lyd inn."

• Koble den gule kabelen (video) til "Video In"-kontakten på baksiden av boksen Comcast kabel. Neste, koble den hvite kabelen (lyd) til "Lyd i - L"-kontakten bak på kabelboksen. Deretter koble røde kabelen (lyd) til "Lyd i - R"-kontakten bak på kabelboksen.

• Kontroller tilkoplingane og kontroller at TV-kabler er presset i tett.

• Slå på kabelboksen Comcast, TV og DVD-spilleren. Trykk "Innspill/TV/video"-knappen for å endre til kanal for å vise DVD-spilleren som er koblet til kabelboksen din Comcast ekstern. DVD-spillerens logoen skal du se på TV. Hvis du ikke ser DVD-logoen, kontrollerer du tilkoblingskabler på både DVD-spilleren og kabelboksen.

Tips og advarsler

  • Denne tilkoblingen fungerer bare hvis din Comcast kabel-boksen har video/lyd-innganger for å koble en DVD-spiller eller annen enhet.