Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere vanlige bildejusteringen problemer


Hvordan diagnostisere vanlige bildejusteringen problemer

Dette er ikke en alle ender alle guide å diagnostisere en justering problem med bilen, men det kan fungere som en guide til de vanligste problemene.

Instruksjoner

• Først får i bilen en stasjon. Er det noe galt med styringen? Ikke kjører rett? Overvåke hva som skjer og ser til de neste trinnene og se om du kan diagnostisere og få en bedre ide om hva som skjer.

• Bilen kjøre rett når rattet er slått? Du har sannsynligvis en justering problem i din rack og pinion. Du rack og pinion i koblet til forsiden hjul av tie rod ender. Disse tie rod ender er justerbar. De i utgangspunktet justere du rattet og din fremre dekk. De gjør at når din rattet er rett både foran dekk og pekte rett. Vanlige årsaker til justeringene skal av treffer jettegryter, gni mot fortauskanter, og noen ganger bare bilen bli gamle. Du må finne en automotive butikk med en justering maskin å ha denne korrigerte. De fleste butikker har en og ikke så dyrt for en tjeneste.

• Din bil følelse som sin trekke til side? Du har sannsynligvis mer av et problem med dekkene. Det meget mulig at ett Tires lufttrykk er lavere på den ene siden enn den andre foran. Det kan også være at mønsteret på siden er mye mer slitt ned enn de andre. Sjekk du dekk air press og tilstand. Også jeg har funnet fra personlig erfaring at bare roterer dekkene fra foran til bak kan noen ganger løse problemet eller minst gi deg litt mer tid før måtte kjøpe nye dekk.

Har du unormal slitasje på dekkene? Dette kan være en vanskelig situasjon må settes på en justering maskin å diagnostisere. I utgangspunktet når dette skjer avhengig av hvor på dekk slitasje er slips stenger kan være innstilt, din camber kunne være innstilt, kan din trinse være utenfor, osv. Du får bildet. Mesteparten av tiden er det justeringen i tie-stenger som er hva vi forklart på trinn en. Dette er vanligvis den vanligste tingen å komme ut av Juster og er også den enkleste og billigste å fikse.