Nnywellness.com

Thompson RCA digitale Flat antennen feilsøking


Thompson RCA digitale Flat antennen feilsøking

RCA Thompson digitale flat antennen er underholdning antenne som sitter flatt på en hylle. Det har ikke rotere armene som de fleste andre antenner, så du ikke er nødt til å se på metall utstyr strekker seg over stuen. Hvis det imidlertid du kjører i bildet og lydproblemer, kan du feilsøke situasjonen for å få den RCA Thompson flat antennen fungerer igjen.

Instruksjoner

• Sett inn koaksialkabelen kjører fra antennen i en digital omformer bokss "In" port. Hvis bruker en analog TV, må du koble antennen først til boksen omformer og TV som analoge TV er direkte motta digitale TV-signaler.

• Se over koaksialkabel forbindelsen fra antennen til TV. Slå koaksialkabelen til høyre på forbindelsen port for å stramme kabelen til TV og digital til analog omformer-boksen. Hvis kabelen ikke er satt inn riktig, vil du miste lyd, video eller begge signaler.

• Plassere antennen på toppen av din underholdningssenter. Hvis det er på en hylle, blokkere materialene i underholdningssenter faktisk signalet fra TV.

• Fjerne alle objekter på antennen (spesielt metal), som utenlandske objekter ikke bare blokker TV-signalet men sprette signalet fra antennen.